Mireczko, kupowałam już wcześniej. Małe. Ale szybko rosną j pełna zgodność odmianowa. Nie wiem czy warto, jak masz gdzie to lepiej kupić rośliny w doniczce.
Ja nie mam gdzie, chyba że na allegro szukać? Kupiłam z myślą o posadzeniu i pozwoleniu by rosły. Po 5 sztuk z odmiany. Oczywiście pokażę jak przyjdą, we wtorek.
Tu moje zakupy z giełdy kwiatowej w Tychach. Właśnie wróciłam.
Fajnie dzień spedziłaś.Zakupy widzę udane.
Karola do wtorku zaczekam z zakupem jak swoje sadzonki pokażesz. Chociaż powiem Ci że tulipany u nich kupiłam i ładne cebulki były.
Sebku, no proszę nie wiedziałam! Teraz jest tam mnóstwo jednorocznych, nie mój klimat. Wolę byliny. Chciałabym mieć swoje miejsce żeby je urządzać i sadzić, no ale na razie nic z tego. Heh
Monia nie przyjadę 19go młoda nie dość że na tańce jak zwykle w sobotę i nie chce ich opuścić, to jeszcze po południu muszę ją zawieźć i odebrać z urodzin na które jest zaproszona. Do tego zgodziłam się pilnować jej koleżanki i zawieźć również i posiedzieć z nimi przed i po tych urodzinach... I zgodziłam się na to nie wiedząc że to kurczę 19 go właśnie i teraz głupio mi się wycofać. A prosić mamę nie mam serca i tym sposobem jestem uziemiona. Heh