Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Muszelka 08:32, 12 lip 2018

Dzielna Kobitka z Ciebie! Trzymaj się!
ren133 09:06, 12 lip 2018

Podziwiam
popcorn 09:58, 12 lip 2018

spokojnie, będzie dobrze szlifuję angielski z brytyjczykami, wczoraj im się naraziłam bo trzymałam stronę chorwatów w meczu haha

generalnie jest ok, cieszę się że sprawy się toczą do przodu, kredyt rozliczony, jak miło nie mieć 20-letniej frankowej pętli na szyi! Nigdy więcej, wyszliśmy na tym jak Zabłocki na mydle heh ale przynajmniej problem z głowy, największy!

miłego dnia, do pracy rodacy
dorciabe 10:07, 12 lip 2018

Karola kibicuję na bieżąco
baaardzo zazdroszczę pozbycia się pętli w postaci kredytu
popcorn 10:29, 12 lip 2018

Doroto, dzięki tym sposobem jestem bezdomna haha no ale mogę mieszkać na razie tutaj jak długo zechcę (teoretycznie) bo namawiam Rodziców i wujka który jest współwłaścicielem żeby to sprzedali w cholerę...

Działkę podzielę na pół, ale to już w trakcie lub po budowie. Bo teraz zabrałoby to dodatkowo kilka miesięcy, a potem warunki zabudowy musiałyby być nowe na obie działki i zabawa od nowa heh
Niemniej cieszę się że wszystko się układa po mojej myśli
dorciabe 10:49, 12 lip 2018

Najważniejsze, że masz gdzie budować i wiesz czego chcesz, i że układa się jak chcesz

popcorn 11:16, 12 lip 2018

tfu tfu i niech tak zostanie
paniprzyroda 11:29, 12 lip 2018

Cieszą mnie wieści, nawet nie wiesz, jak często tu zaglądam w oczekiwaniu na takie właśnie dobre nowiny Będziemy wirtualnie razem z Tobą budować dom i zakładać ogród A ogród to może nawet nie tylko wirtualnie, pamiętasz, co mówiłam? Tylko ogromnie szkoda, że to tak daleko.
sylwia_slomc... 11:35, 12 lip 2018

Super się poskładało i poukładało, mówiłam, ze nie może być wiecznie pod górkę
popcorn 11:59, 12 lip 2018

Mariolko, Sylwio, dziękuję

Po roślinki się zgłoszę, ale to jeszcze chwila, skoro ta runianka może u Ciebie rosnąć mam tam skarpę i kupę cienia, ale to dopiero do zagospodarowania po fundamentach i równaniu działki i montażu szamba i piwniczki. Czyli mam nadzieję na wiosnę będzie z głowy i będę mogła zacząć działać ogrodowo chociażby "na tyłach"

nie mogę się doczekać!

na razie moje doniczkowo rośnie, nowe nabytki posadziłam w większych doniczkach. Przedwczoraj kupiłam parę traw, host i brunner, podzieliłam, niech rosną dziś muszę skończyć bo mnie deszcz zastał.

Dziś znowu do banku, reklamację złożyłam, niech się ktoś pochyli nad tym bałaganem który mają. Nawet jeśli nic nie ugram, to mnie wkurzyli na maksa.

miłego dnia! A jutro już piątek jupi!