Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Nikita 01:17, 13 lip 2018

Carola, bardzo cieszą dobre wiadomości. Jeszcze chwilka i zaczynamy budowę domu !!!! Hura !!!!
popcorn 07:55, 13 lip 2018

Mapka do celów projektowych będzie dopiero na wrzesień. Heh. Czekanie na pozwolenie na budowę trwa pewnie miesiąc pod warunkiem że wszystkie papiery będą. Myślałam że się uda wylać fundamenty przed zimą, ale jakoś średnio to widzę. Zobaczymy

Przynajmniej coś się dzieje.

Miłego dnia i weekendu!
AgataP 10:08, 13 lip 2018

Karola czytam i wiem, że lecisz do przodu jak na paralotni
popcorn 10:28, 13 lip 2018

Cieszę się przede wszystkim z tego że dom się udało sprzedać, kredyt spłacić (po złodziejskim kursie), ale na waciki zostało. Przynajmniej problem z głowy.
Teraz mam nowy haha

ciekawe co ja będę robić jak to ogarnę wszystko??

chyba sobie leżak kupię haha

pozdrawiam Agatko!
Nikita 11:52, 13 lip 2018

Carola, jeśli wykonawcę już masz...to w oczekiwaniu na wszystkie potrzebne papiery szukamy w necie ...wymarzonej kuchni...zajeb###ych mebli... oświetlenia które powala na kolana...i...sponsora który za to wszystko zapłaci.

A leżaczek..i owszem kup...będzie jak znalazł dla mnie jak przyjadę w odwiedziny do Cię. Ty na pewno na nim raczej nie posiedzisz...nie, z twoją energią i milionem pomysłów jednocześnie wybuchających w twojej głowie!!!
Kasya 11:54, 13 lip 2018

Karola a ile km masz teraz od rodzicow do swojego kawalka ziemi ?
popcorn 11:58, 13 lip 2018

Madzia, Ty i leżaczek? buahahahaha
nie że nie zapraszam, ale nie widzę Cię jakoś na leżaczki, wcale

nie szukam pomysłów na wyposażenie wnętrz bo je już mam od dawna, całą teczuszkę na pulpicie pt "inspiracje". Spuchnięta jak nie wiem co a co do sponsora to przydałby się, oj przydał

Kasia, 45km w jedną stronę. Do Krakowa za to mam stamtąd blisko haha
Nikita 12:12, 13 lip 2018

popcorn napisał(a)
Madzia, Ty i leżaczek? buahahahaha
nie że nie zapraszam, ale nie widzę Cię jakoś na leżaczki, wcale

No dobra, za dobrze mnie znasz! Nie chci będzie...nie będę leżała na leżaczku w promieniach słoneczka...dasz mi szpadelek przekopię ci jakąś rabatkę albo zerwę darń pod nowy, cudowny ogród, albo posadzę setkę drzewek które napewno już zamówiłaś.
popcorn 14:08, 13 lip 2018

haha

za dobrze mnie znasz Madzia
przywiozłam trzy worki doniczek i już mi się kończą tak samo jak miejsce żeby te doniczki ustawiać haha

rosną już brzozy doorenbos, setki host, trochę zawilców, kopytnika, cisów, bukszpanów, przywrotnika, brunnery, traw, czy żurawek (które muszę sprzedać), no i prób ukorzeniania hortensji...
anna_t 14:38, 13 lip 2018

niewiem czy pamiętasz ale kiedyś proponowałam Ci oddanie doniczek, nadal aktualne