Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

popcorn 13:25, 10 lip 2018

Przyszły moje roślinki, brzozy malutkie ale na szczęście szybko rosną! Jeśli nie będzie lało to po pracy wszystkie dostaną duże doniczki, niech mają dobry start

W ogrodzie Rodziców:

popcorn 13:30, 10 lip 2018

Efffa 13:32, 10 lip 2018

popcorn napisał(a)
Ale masz fajne zakładki Justynko!

Myślę że będę budować pewnie taki domek, bo znalazłam firmę która robi głównie ten projekt od A do Z za nieduże pieniądze i właściciel konkretny zobaczymy!

We wtorek spotykam się z architektem, zobaczymy ile kosztują zmiany w projektach tych dwóch które linkowałam. Hmm.

Uroczy projekt
popcorn 13:35, 10 lip 2018

Tani... i szybki i łatwy w budowie. I w sumie ma wszystko czego chcę. A ta firma postawiła ileś tam tych domków już, więc jak obejrzę to potwierdzę że to jest to, zaadaptuję do mojej działki i już. A oni wiedzą "jak to się je", więc niespodzianek żadnych nie przewidują...

W tygodniu jadę do tej firmy rozmawiać

pozdrawiam!
Bogdzia 18:20, 10 lip 2018

Fajny domek. Śledzę Twoje poczynania
KasiaWB 21:26, 10 lip 2018

Ładny
popcorn 21:33, 10 lip 2018

Bożenko, Kasiu, fajnie że zaglądacie

Będzie taki albo ten ale z dachem o nachyleniu 30 stopni, dwuspadowym:

https://www.extradom.pl/projekt-domu-lancaster-ii-dcb104a-WOB1560?gclid=CjwKCAjwspHaBRBFEiwA0eM3kc_2vNiqDT_QsE7Nv5-VF456ZbVcnO4jkI_y4xZ4aj0_rkFOKfs-WxoC99IQAvD_BwE

Zobaczymy dziś byłam u projektanta, fajny gość, dogadamy się
KasiaWB 21:51, 10 lip 2018

Najważniejsze, żeby dla Was był wygodny no i dostosowany do stron świata. ten zalinkowany też bardzo fajny, chociaż ja bym go troszkę wydłużyła tj. powiększyła trochę pokoje, bo ciut za małe, no ale to moje zdanie
popcorn 09:21, 11 lip 2018

Kasiu, chcę dużą strefę dzienną , sypialnie nie muszą być wielkie. Tam tylko śpię a cały dzień spędzam w salonie i kuchni przecież. Musze myśleć o tym że najpierw to trzeba zbudować, a potem utrzymać. No i Młoda za parę lat pójdzie na studia. Jak będzie ciut ciasno to się trochę gratów wyrzuci. A grzać pusty dom... bez sensu. Mały domek i duży ogród tym razem

Mieszkałam już w paru miejscach, miałam dom, mieszkanie, wiem czego chcę
popcorn 07:51, 12 lip 2018

Mam zaopiniowany podział działki, ale zrobię to po budowie. Na razie zleciłam mapkę do celów projektowych i budowanie tak żeby z późniejszym podziałem problemów nie było. Jadę do tej firmy deweloperskiej, może jakieś konkrety uda mi się dziś ustalić. Na ich rzutach rozrysowałam sobie moje pomysły/uwagi. Wydaje się że trzyma się to kupy, zresztą obgadałam to już z projektantem

teraz jeszcze w totolotka przydałoby się wygrać żeby skończyć ekspresowo haha

mam dodatkową pracę pół etatu od miesiąca, zawsze to dodatkowe pieniądze, tylko czasu teraz nie mam na nic! heh

miłego dnia Baby!