Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Warzywa i poletko pod przyszły ogród na pożyczonej ziemi :)

Magda70 15:00, 30 lip 2018

Wiem, wiem...
popcorn 15:05, 30 lip 2018

Sylwia, nic nie robię! Poskładałam papiery i czekam! i nic się nie dzieje hehe

chciałabym móc coś ryć na działce już ale musze sobie dac na wstrzymanie i to porządnie

Fakt że pracuję 60h tygodniowo i padam na twarz, ale nie o to mi chodziło haha

byle do urlopu w listopadzie, będzie mi się należał

Magda - pozdrawiam :*
Magda70 15:08, 30 lip 2018

I gdzie na urlop? ten listopadowy?
popcorn 15:12, 30 lip 2018

Wyspy zielonego przylądka, 12 dni, koszt na osobę 1300 zł plus jedzenie (wynajęte mieszkanie z kuchnią) tylko lot trwa tyle co do Azji hehe
sylwia_slomc... 15:16, 30 lip 2018

popcorn napisał(a)
Sylwia, nic nie robię! Poskładałam papiery i czekam! i nic się nie dzieje hehe

chciałabym móc coś ryć na działce już ale musze sobie dac na wstrzymanie i to porządnie

Fakt że pracuję 60h tygodniowo i padam na twarz, ale nie o to mi chodziło haha

byle do urlopu w listopadzie, będzie mi się należał

Magda - pozdrawiam :*

Kobieto dopiero co dobiłaś targu kupując działkę i już zdążyłaś papiery złożyć daj sobie oddech bo jak się robota zacznie na całego to dopiero siły będą potrzebne
sylwia_slomc... 15:18, 30 lip 2018

popcorn napisał(a)
Wyspy zielonego przylądka, 12 dni, koszt na osobę 1300 zł plus jedzenie (wynajęte mieszkanie z kuchnią) tylko lot trwa tyle co do Azji hehe

A Ty mówisz nic się nie dzieje....Jak już plan jest na listopadowy wyjazd. Podziwiam stale
popcorn 15:29, 30 lip 2018

Sylwia, ja mam wrażenie że się bardziej męczę jak się nic nie dzieje i nic nie robię

narzuciłam sobie zakaz zaglądania na promocje biletowe, Azja odpada na parę najzbliższych lat buu
Magda70 15:50, 30 lip 2018

A czytalam już faktycznie, że tam jedziesz. Wyleciało mi z głowy.
popcorn 15:54, 30 lip 2018

Spokojnie

prawie fajrant, jadę ciąć drzewa haha i oglądać miejsce pod ogrodzenie z gościem od ogrodzenia

Wieczorem mam mieć telefon od geodety, musze go zmolestować o dobrą cenę na wytyczenie działki a jeśli będzie zła to dopiero z wytyczaniem fundamentów. W sumie nie spieszy się ale chciałabym już haha

miłego popołudnia
popcorn 19:19, 30 lip 2018

Gość od drzew wyrobi się w około tydzień. Zostaje orzech laskowy, włoski, śliwka węgierka i czereśnia. Tylko czereśnia w połowie działki. Reszta drzew w dołku. Trawa znów wielka. Szlag.

Gość od ogrodzenia chyba za drogi. Zobaczymy. Heh.

Gość po sąsiedzku z firmy budowlanej zrobi mi podsypke pod piwniczke. Muszę do niego zadzwonić ile by kosztowało toto i zamawiam piwniczke i koparke.

Czekam na telefon od geodety żeby wyznaczył mi granice działki tej po przyszłym podziale. Na dziś mam wolne ufff