Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 21:59, 04 paź 2018

Piesio uciekł, jak tylko odzyskał siły. Podejrzewam że miał kleszcze i dostał antybiotyki - wtedy ożył

Mieliśmy 1500 m ogrodzenia i robiliśmy przez grudzień. 1 miesiąc.

Instagram Ogrodowiska
Martka 22:31, 04 paź 2018

Danusiu, jak te historie wciągają! Wchodzę tu do Ciebie wciąż i wciąż. Prawie co dzień. Tworzycie niezwykłe miejsce. Jak cudownie, że dane jest nam śledzić jego historię tu na forum i jeszcze móc obejrzeć na żywo! Ile pasji w Waszych pracach... I ta świeżość zachwytów na fotografiach... Apetyt na kolejne zdjęcia i opowieści... mam ogromny!

Rocznica... Mama musi się cieszyć, podziwiając już z Góry falujące rabaty. Moja Mama, choć schorowana, wciąż tu jeszcze i ja przy niej, cieszę się każdym jednym dniem. Ogród bardzo pomaga w budowaniu bliskości... Chyba nam wszystkim. Pozdrowienia ślę i dziękuję za to miejsce!

sylwia_slomc... 22:33, 04 paź 2018

Tamta zima była dosyć łagodna, pamiętam, że chyba wtedy robiłam zimą placyk z ogniskiem. Kobieto, ale wspomnienia u mnie wywołałaś nie wiem czy dziś bym miała tyle siły co wtedy. Podziwiam efekty Waszej pracy. Kilka lat i taki cudny ogród
marba 22:35, 04 paź 2018

Takie historie jak ta z psem dowodzą jak empatycznymi ludźmi jesteście. Nie znam wielu osób, którzy chcieliby wezwać weterynarza do obcego, chorego psa, za to znam takich, którzy nie wezwaliby go do własnego. Jesteście niezwykli i wspaniali, przywracacie mi wiarę w człowieka. Niech Wam Bozia wynagradza.
Gardenarium 23:03, 04 paź 2018

Nie można było pozostawić słaniającego się na nogach psa na pastwę losu. On by nigdy nie wyszedł z tego rowu. A tak, gdzieś sobie żyje. Ładny był.

Instagram Ogrodowiska
mira 23:07, 04 paź 2018

A jutro po południu mam panią fotograf z Anglii, z ogrodu RHS w Wisley
A nasz ogród jeszcze super wygląda więc te zdjęcia trafią do GAPPhotos

Łałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

no nieźle - gratulacje ciekawa jestem jak to będzie wyglądało

obejrzałam relację - te zdjęcia to historia - aż się wierzyć nie chce co ???

pozdrawiam
Radziu2013 23:14, 04 paź 2018

Danusiu...to nie ogród...to skarbiec roślinny o jakim tylko można marzyć Skarbiec roślinny, co na najprawdziwszym zlocie ogrodnika był zakładany

Ja właśnie też w sprawie tego złota? Jaki to obornik?
Mam na oku koński...czy on jest dobry pod kwiaty? Bo słyszałem, że na nim hoduje się pieczarki...
gobasia 09:15, 05 paź 2018

Gardenarium napisał(a)

Danusiu piękna historia, taka rodząca się perła

Zacytowałam to zdjecie bo...Wyobraziłam sobie miny sąsiadow i zapewne mówili co to za dziwadła na ugorze obsadzają rów kwiatkami...teraz mina zrzedła niejednemu ...
Mysza 09:59, 05 paź 2018

Zaglądam....macham
Brzozowadzie... 10:09, 05 paź 2018

"Żeby coś się zdarzyło, żeby mogło się zdarzyć,(...) trzeba marzyć" Ludzie z marzeniami, z pasją, żyją pełniej, żyją bardziej. Pozdrawiam ciepło. I czekam na dalszy ciąg.