Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 22:58, 06 paź 2018

Boltonia asteroides

Instagram Ogrodowiska
deszczowymaj 12:40, 07 paź 2018

Danusiu cudna ta Twoja "angielska"historia

śledzę nieustannie od początku wasze poczynania i nadal nie mogę wyjść z podziwu..jak można z takiego nieużytku,wyczarować tak piękne miejsce

Szkoda Danusiu,że mam do Ciebie daleko,bo marzy mi się wizyta w Twoim ogrodzie
no ale.. może w przyszłym roku coś wymyślę

mirkaka 12:45, 07 paź 2018

czytam i też czekam na dalszy ciąg
Fajna opowieść Też myślałam że pies został jako wdzięczny za pomoc stróż
Rumianka 22:18, 07 paź 2018

Na swoim 10 arowym kawałku mam ciągle co robić, a jeszcze nie wygląda tak jak bym chciała... a tu u Ciebie na takiej połaci wszystko wymuskane, wypieszczone, roślinki "usmiechniete", nawet teraz, jesienią...ach, miodzio... Z takim darem gustownego tworzenia trzeba się poprostu urodzić...i Ty to kochana masz w genach... Podziwiam...!!!
Gardenarium 08:04, 08 paź 2018

deszczowymaj napisał(a)
Danusiu cudna ta Twoja "angielska"historia

śledzę nieustannie od początku wasze poczynania i nadal nie mogę wyjść z podziwu..jak można z takiego nieużytku,wyczarować tak piękne miejsce

Szkoda Danusiu,że mam do Ciebie daleko,bo marzy mi się wizyta w Twoim ogrodzie
no ale.. może w przyszłym roku coś wymyślę

Proponuję Pendolino Właśnie syn ma zamiar pojechać do Gdańska tym pociągiem
Zapraszam serdecznie.

Instagram Ogrodowiska
Trudnepoczatki 10:11, 08 paź 2018

Droga Danusiu ! Cały czas tupie, nogi bolą od tupania gdzie dalsza część pięknej historii no gdzie. Czekam niecierpliwie.
Gardenarium 10:16, 08 paź 2018

Jejku, muszę jechać, ale obiecuję że będzie, muszę zdjęcia wyszukać po kolei Będzie na pewno.

Zeszły weekend i odwiedziny pasjonatów ogrodnictwa uzmysłowiły mi, że tę h czyta mnóstwo ludzi niezalogowanych Znali każdy etap opowiedziany w tym wątku, za co ogromnie dziękuję wszystkim czytającym ten wątek

Pozdrawiam Gości, którzy mnie w weekend odwiedzili. Bardzo nam było miło.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:17, 08 paź 2018

Odnośnie dni otwartych - będą ogłaszane tutaj i w nowym dziale

https://www.ogrodowisko.pl/watek/9491-ogrodowisko-ogrody-pokazowe-dni-otwarte?page=1#post_1

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:23, 08 paź 2018

Cynie nieco nadgryzione przymrozkiem, ale dalie wspaniałe jeszcze

Salvia 'Love And Wishes' - nie zimuje, ale warto sadzić dla wspaniałego odcienia purpury

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:25, 08 paź 2018

Jak wspomniałam wcześniej, można nas było oglądać podczas sadzenia żywopłotu z cisa (formowanego w przyszłości). Wszystko po kolei, kopanie rowu pod sznurek, podsypywanie kompostu, sadzenie, ustawianie roślin, udeptywanie, podlewanie).

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies