achimee
13:58, 28 wrz 2020
I mnie też obchodzi, rzadko się udzielam, ale w Twoim wątku jestem na bieżąco! To jedyny który śledzę systematycznie i bardzo Ci kibicuję
Realizujesz moje marzenie z dzieciństwa...
będąc dzieckiem zawsze marzyłam żeby kilkunastohektarowe gospodarstwo rolne rodziców zamieniło się w ogród i nie będziemy musieli pomagać dorosłym w pracach polowych, nie będzie żniw czy wykopków... pozostanie jedynie przyjemność zwiedzania i delektowania się naturą... ale wtedy nie zdawałam sobie sprawy ile to pracy i przede wszystkim ile lat potrzeba żeby taki ogród dojrzał, wydoroślał i pokazał swoje piękno. Przecież ogród nie od razu jest cały urządzony i tylko do wypoczynku czy też podziwiania, jak to wydawało mi się w dzieciństwie. Na początku to przede wszystkim ciężka praca przy zakładaniu, a później pielęgnacja...
Nieustannie Was podziwiam i z zapartym tchem wyglądam kolejnych relacji i chłonę wiedzę, którą się dzielisz. Szkoda, że mam do Ciebie daleko... bo byłabym bardzo częstym gościem... jednak na pewno kiedyś się zjawię osobiście
A na razie nie szczędź nam zdjęć z realizacji i życia ogrodu. Jesteś skarbnicą wiedzy i można się od Ciebie bardzo dużo nauczyć.

Nieustannie Was podziwiam i z zapartym tchem wyglądam kolejnych relacji i chłonę wiedzę, którą się dzielisz. Szkoda, że mam do Ciebie daleko... bo byłabym bardzo częstym gościem... jednak na pewno kiedyś się zjawię osobiście