Danusia - Ogród nie tylko bukszpanowy cz.III*Część II*Część I*Wizytówka***Ogrodowisko-ogrody pokazowe*2 Wizytówka
Instagram Ogrodowiska
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Jestem z forum w lesie.. tylko u siebie, wiec zaległości ma okropne, Ciebie to chociaż oglądam na FBInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Aniu, teraz mam miejsce na uprawianie szaleństwa. I to jest to, na co czekałam. Była przerwa 20 lat.Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Gratuluję Danusiu. Och, zapewne masz się teraz gdzie rozpędzić. Wspaniale!Informacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Piękne te Twoje dwa światy DanusiuInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu piękna burza kolorów w Twoim nowym ogrodzie.Rozszalałaś się na całegoInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Danusiu, ale dałaś upust, szaleństwo. WowInformacja: Wątek został przeniesiony przez moderatora z Ogród nie tylko bukszpanowy - część III
Piękne oba światy. W każdym z nas drzemie różnorodność i bardzo się cieszę Danusiu że możesz teraz bez ograniczeń tworzyć nową wizję, nową przestrzeń. Pięknie to wygląda.