Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Bogdzia 20:30, 17 wrz 2013

popcarol napisał(a)

Eee, to taka grafomania, pisemko na słabym poziomie... ale czasem coś ciekawego można odkryć... a że drukują, czemu nie?

Skromna z Ciebie dziewczyna a ja widziałam co piszesz i mnie się podobało i z przyjemnością sie czyta. Pozdrówka.
Anita1978 20:34, 17 wrz 2013

Ja też czytam to pisemko ( przepis na ogród) ! Teraz muszę zwrócić uwagę na podpisy, bo nie wiedziałam , że mam sławną koleżankę
bacowa 21:02, 17 wrz 2013

Widzę że zakupy cebulowe poczynione ,wyobraż sobie że ja w ogrodzie mam tylko
5 sz .tulipanów , jakoś nie lubię cebulowych .
popcorn 21:03, 17 wrz 2013

Makkasia, a miałam żadnych cebul nie kupować Tak to się zawsze kończy Ale wiosną jaka radość!

Tu moje tulipanki wiosenne

Bożenko, dziękuję Fajnie zobaczyć swoje nazwisko wydrukowane, 6-7 razy już coś wydrukowali 100% skuteczności, cokolwiek im poślę drukują Stąd moje wnioski że mało wybredni są

Anito, haha, sławną! Niech będzie W numerze specjalnym "Kwiaty w domu" coś nowego będzie. Ciekawa jestem co takiego, bo o kwiatkach w domu na 100% nic nie pisałam, bo nie przepadam za domowymi kwiatkami... może o rozsadach na parapecie?? hmm...
popcorn 21:04, 17 wrz 2013

bacowa napisał(a)
Widzę że zakupy cebulowe poczynione ,wyobraż sobie że ja w ogrodzie mam tylko
5 sz .tulipanów , jakoś nie lubię cebulowych .

No cośty! Musisz koniecznie nadrobić W Biedronie ogromny wybór No ale jak nie lubisz... ja wiosną aż podskakuję z radości, gdy coś wreszcie zaczyna kiełkować. Cokolwiek, wręcz z chwastów się wtedy cieszę Brr, pół roku przed nami, ech
Krys 21:04, 17 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Aga ja wpadłam wczoraj do lidla na 3 minuty dosłownie, Gabi zostawiłam w aucie z drożdżówką i pędziłam dalej... niespecjalnie się skupiłam na cenach... a i innych opakowań nie widziałam... widocznie podobały mi się te droższe cebulki (jak zwykle albo tych tańszych nie było? nie wiem... trudno

pozdrawiam!

Karolina dzisiaj w Z-D w L były 4 kartony róznych cebul w róznych cenach tulipany od 4.49,pozdrawiam
popcorn 21:06, 17 wrz 2013

Hej Krysiu,
nie wiedziałam że z ZD jest L i jak, powstrzymałaś się, czy poszalałaś?

pozdrawiam!!
bacowa 21:25, 17 wrz 2013

Lubię kwiaty , całą wiosnę jak tylko pojawią się tulipany i narcyze kupuję na bazarku całe pęki tych kwiatów i kocham je ,ale... w wazonie
Krys 21:58, 17 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Hej Krysiu,
nie wiedziałam że z ZD jest L i jak, powstrzymałaś się, czy poszalałaś?

pozdrawiam!!

Karolina nie da się powstrzymać na takie widoki ,zreszta specjalnie tylko po to tam pojechałam Wcześniej kupiłam troszke w zwierzaku
popcorn 08:01, 18 wrz 2013

Ewo, no proszę, wiosną z całą pewnością można wybierać w ciętych tulipanach

Krysiu, haha, a jednak a co to jest "zwierzak"??

miłego dnia!!