Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Krys 19:52, 19 wrz 2013

Karolina fajne zakupy
popcorn 20:07, 19 wrz 2013

Krysiu dzięki!

dzisiaj się zmęczyłam tym jeżdżeniem i pracą. Wypadałoby sprzątać, coś gotować (w sobotę goście), a ja mam lenia. Idę spać niedługo

miłego wieczoru!!
ka1sia 20:22, 19 wrz 2013

popcarol napisał(a)
Krysiu dzięki!

dzisiaj się zmęczyłam tym jeżdżeniem i pracą. Wypadałoby sprzątać, coś gotować (w sobotę goście), a ja mam lenia. Idę spać niedługo

miłego wieczoru!!

to chyba wina pogody, nic się nie chce, mam to samo ale zakupki fajne zrobiłaś
pozdrawiam
popcorn 08:12, 20 wrz 2013

Kasiu dzięki! Tylko jak ja to wszystko dzisiaj zrobię? Pracę kończę ciut wcześniej, ale zapewne do późnej nocy sobie posiedzimy

miłego dnia! Jak fajnie że piątek, bo mam szczerze dosyć!
Margarete 09:52, 20 wrz 2013

Miłego weekendu życze i udanego wieczoru z goścmi.! Ja dzisiaj jade do teatru do Łodzi wiec tez miły początek weekendu. Jutro ma nie padać więc nastawiam sie na ogeódkowanie ostre, póki jest widno - bo jak po pracy wracam okoo 18 do domu to zostaje mi godzinka max na pracę w ogrodzie.
A i konewki cynkowe masz super - tez mi sie takie podobaja !
popcorn 09:57, 20 wrz 2013

Hej Małgosiu!
Goście jutro cały dzień, fajnie, ale nie poogródkuję Dzisiaj gotowanie i sprzątanie zapewne do nocy... Niedziela za to cała na załatwianie, lodówkę musimy kupić itp różności, jeżdżenie się szykuje.

Planuję dzisiaj zrobić sernik wg Twojego przepisu - trzymaj za mnie kciuki

pozdrawiam, miłego dnia i spektaklu!
popcorn 19:23, 20 wrz 2013

Małgosiu, sernik zrobiony Pokażę jutro, chłodzi się właśnie Wielki, z podwójnej porcji, bo jutro rodzinka się zjeżdża, no i na niedzielę musi zostać

Powalczyłam dzisiaj ciut w ogródku. Wykopałam wreszcie ziemniaki, w to miejsce wsadziłam 2 doniczki malin od sąsiadki (kiedyś mi dała i trzymałam je w doniczkach). Jeszcze 3 doniczki mam, razem z aronią, winoroślą, jeżyną, zawieziemy pod Augustów i tam posadzimy

Ogarnęłam trochę chwasty wzdłuż betonowego płotu sąsiadów. Młoda zbierała brzoskwinie, śliwki, maliny, poziomki i ugotowałyśmy kompot

Miłego wieczoru!!
emka 20:22, 20 wrz 2013

Witaj Karolinko
Wpadła do Ciebie, oficjalnie się przywitać a tu jaka niespodzianka- serniczek no lepiej nie mogłam trafić.. teraz idę na spacer po Twoich włościach, dawno mnie tu nie było, to mam co pooglądać
pozdrawiam emka
popcorn 21:29, 20 wrz 2013

Zapraszam! dobrej nocy! padam na twarz, serniczek wygląda nieźle; gulasz po węgiersku się udał (z wyjazdu do Budapesztu miałam słoiczki z papryką, pomidorkami i kluseczki na jutro) Łazienki ogarnięte, kuchnia z grubsza też, zostały podłogi - odkurza M, jutro
Bogdzia 21:41, 20 wrz 2013

Karola fajne zakupy zrobiłaś . No to jutro się nabiegasz przy gościach ale jak fajni goscie to przyjemnie i miło będzie. Przepisu na sernik Małgosi nie znam , chętnie poznam . Miłego dnia jutro.