Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

ANIA 15:16, 29 sty 2014

popcarol napisał(a)
Aniu, pewnie, ale chaty góralskie to w górach, a nie każda knajpa wzdłuż Gierkówki to góralska chata...
ech.

Ale są cudne rzeczy do nowoczesnych mieszkać, z motywami ludowymi... np.

https://www.google.pl/search?q=folk+wystr%C3%B3j+wn%C4%99trz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7gnpUvG5BeiEyQPzt4H4CQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1600&bih=796

Cudeńka, aż miło. Utknęłam na tej stronce.....
Milka 15:19, 29 sty 2014

Ty Karola z US walczysz, a ja z tabletem, o rany, jakie te zgłoszenia reklamacji są pokręcone, 2 miesiące i się popsuł, szlag
popcorn 15:23, 29 sty 2014

Aniu, zajrzyj na pinterest.com tam są cudeńka poszeregowane tematycznie, ogorodowe, domowe, ubraniowe - cuda!!

Irenko! Ja jakbym mogła, to bym komórki nie miała. A mam taką starą nokię, która jest wodoszczelna i nareszcie jej nie zniszczę wrzucając do WC (oczywiście niespecjalnie i zostawiając na deszczu Tabletu nie mam, ale na wakacjach by się przydał, muszę przyznać. A tak szukałam kafejek internetowych (które są na wymarciu, niestety powoli). Ale ponieważ nie wychodzę z domu prawie, to takiego ustrojstwa nie potrzebuję. Powodzenia z naprawą!!!
GabiK 15:47, 29 sty 2014

Karola, folkowy wystrój na całego:

http://conchitahome.blogspot.com/2012/06/dom-w-stylu-folk.html

A takie fotele:
http://naludowo.pl/folk-motywy/etno-design-etnodizajn/bokja-ethno-etno-design-folk-meble-ludowe.html#.UukUNp3xJCo

To może taka kanapa? Dla M. wystarczająco spokojna?

http://naludowo.pl/folk-motywy/mieszkanie-w-stylu-folk/folkowe-meble-home-design-folkowe-lawa-sofa-z-haftem-lowickim-meble-w-stylu-folk-kanapa-lawa-pufa-dizajn.html#.UukUY53xJCo
popcorn 15:51, 29 sty 2014

Gabi dzięki, ale ja wcale nie chcę folkowych mebli!

Tak wyszło, bo był wątek o przebieraniu się w ludowy strój do kościoła, a potem o mojej kanapie patchworkowej którą chcę. I suma sumarum zrobiła się folkowa kanapa, której nie chcę

buziaki!!
Milka 15:52, 29 sty 2014

Fajne podpowiedzi od Gabik
Tel. dotykowe mnie też wkurzają
GabiK 15:58, 29 sty 2014

Wiem, Karolino, wiem, czytam na bieżąco.
Tylko napisałaś, że folkowe meble brr, a wcale niekoniecznie fuj. Mogą wyglądać prawie jak ta Twoja patchworkowa.
popcorn 17:22, 29 sty 2014

Nie, meble folkowe są cudne! Tyle że trzeba by mieć całe wnętrze np nowoczesne, a takimi akcentami, wygląda to super! Chodziło mi o to że u siebie bym zupełnie takich mebli nie widziała, bez totalnej demolki i zmian Brr - góralskie chaty rozsiane po całym kraju, za to

pozdrawiam!!
ANIA 18:36, 29 sty 2014

popcarol napisał(a)
Aniu, zajrzyj na pinterest.com tam są cudeńka poszeregowane tematycznie, ogorodowe, domowe, ubraniowe - cuda!!!

Super stronka. Już jestem jej fanką.

A co do folku - to jak łatwo go polubić nawet nie wiedziałaś, że chcesz kanapę rustykalno-folkową

renatamama3 19:09, 29 sty 2014

popcarol napisał(a)

Renatko, piszesz o katastrze? Jak to wejdzie, przeprowadzam się do normalniejszego kraju.

A to a o wsparciu ,normalnych rodzin ,a nie kombinatorów .