Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Margolka 19:06, 24 mar 2014

Hej Carol
Przepiekne te ciemierniki, ja tez je kocham Zaczęły mi kwitnąć w tym roku, jak tylko trochę śnieg sie wokół nich roztopił - te kwiaty, to prawdziwy cud, prawda?
U ciebie juz taki ruch - jak zawsze zresztą Jak wchodzę do ciebie, to tak sie nakręcam, że mam ochote natychmiast iść do ogrodu
Pozdrawiam :*
Bogdzia 19:40, 24 mar 2014

Piękne ciemierniki , nie mam pełnych , zastanawiam się czy by sie nie wybrac na Bałucki po nie ale M zaraz bedzie marudził że nie ma gdzie stanąc samochodem.Dawno tam nie byłam a kiedyś na Bałutach mieszkałam i pracowałam bardzo bliziutko.Co do mebli to ja bym wolała zeby biurko mialo więcej szuflad bo mnie zawsze ich brakuje ale moze ta szafka z boku wystarczy , na poczatku pewnie wystarczy bez problemu. No to do szkoły sie szykujecie dziewczyny , teraz juz czas szybko poleci , zaraz córa bedzie dorosłą panna.
popcorn 20:16, 24 mar 2014

Małgoś, uwielbiam ciemierniki. Że ruch? Wiosna!
Też bym wyszła, ale ziiimno! Zresztą w tygodniu nie ma czasu, zanim wrócę z Młodą z przedszkola, coś zjemy i ciemno Byle do soboty

Bożenko, ja tam nie staję blisko targu, po drugiej stronie drogi za stacją paliw jest dość luźny (przed 8mą rano parking wzdłuż drogi. Nie lubię parkować w tłoku, zwłaszcza cofać wyjeżdżając (słabo mi to idzie), unikam stłuczek jak mogę Jeśli masz ochotę, powinnam tam być w przyszłą sobotę, mogę Ci kupić i przetrzymać i przywieźć końcem maja (Ania ma dla mnie ciemierniki 2, różowe, i ma je przywieźć do Ciebie), więc wproszę się chętnie choćby na chwilę żeby je odebrać i dać Wam buziaka Daj znać jakby co. Pani mnie chyba pamięta bo z pół godziny stałam i rozmawiałyśmy o ciemiernikach i innych (miała sporo fajnych bylin), była na Gardenii; pamięta - to mi rabat znowu da Buziole, miłego wieczoru!
Bogdzia 20:32, 24 mar 2014

Nie chcę Ci głowy zawracac ale gdybys była to te dwa pełne po 1 szt mi weź jeśli to nie bedzie kłopot dla Ciebie , kasę bym przesłała na konto.
luiza_jakubo... 23:49, 24 mar 2014

Karola.Jak dla mnie mebelki super.Uwielbiam ten minimalizm.
admete 06:41, 25 mar 2014

Hej Karola

Piękne ciemierniki - ja u siebie ich nie mam i dopiero w tym sezonie na ogrodowisku odkryłam hahahahha.

Mebelki super, ale krzesło dałabym już inne, bo jak piszesz za dużo dobrego

Miłego dnia !!!!!
popcorn 06:52, 25 mar 2014

hej Bożenko!
żaden problem, jeśli będę, to Ci kupię - o ile będzie ta pani stała i będzie miała ciemierniki Mogłam od niej wizytówkę wziąć.. nie pomyślałam.

Kasiu, muszę pomierzyć czy się zmieszczą i M pokazać jeszcze

Admete, ciemierniki są piękne, od Babci dostałam kilka lat temu pierwszego i co roku końcem zimy kupuję kolejne W takim razie krzesła poszukam innego, jakiego?? hmm

Miłego dnia!!

admete 06:54, 25 mar 2014

Nie mogłam się powstrzymać żeby nie poszperać

Ja lubię duże kontrasty i mieszanie stylów w urządzaniu .

Może w ten sposób...........http://www.meblemariaszek.pl/jakie-krzeslo-dla-ucznia/krz2/

Tu stare krzesło z nową czaderską tapicerką http://sentymentyiprezenty.blogspot.com/2012/05/ostatnia-deska-ratunku.html

Róż...............http://www.urzadzamy.pl/miesiecznik-moje-mieszkanie/prawdziwe-rozwiazania/pokoj-dla-nastolatka-meble-kolory-dodatki-jak-wybrac-zdjecia,104_5970,miesiecznik-moje-mieszkanie.html

Albo po prostu ghost ja mam u młodego czerwone z podłokietnikami http://www.decoratorium.pl/inspiracje/krzesla-ghost/

http://www.ceneo.pl/15671298

popcorn 08:07, 25 mar 2014

wow, dzięki! Pooglądam sobie i na pewno coś wybierzemy
Buziaki! Dobrego dnia!!
Gabrysia_ 08:15, 25 mar 2014

Ale masz piękne ciemierniki