Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mathildis 23:32, 03 gru 2014

popcarol napisał(a)
Renatko, M tez nie protestował, do czasu. A sam nic nie proponuje i nigdzie nie ma ochoty jechać, najchętniej siedziałby w ciepłych kapciach przed TV
Ale sory, ja non-stop jestem w domu i nie zamierzam marnować urlopu na siedzenie w domu. Zresztą ja w domu nie siedzę, tylko albo pracuję albo sprzątam i tak w kółko, więc co to za urlop?

pozdrawiam

też w tym roku wakacje spędziłam tylko z młodym - fajnie było, a eM jaki stęskniony po tych 10 dniach
Uważam, że nic na siłę, mojemu też wytłumaczyłam, że ja w domu nie odpocznę, bo ciągle coś jest do zrobienia... wakacje mieliśmy totalnie lajtowe, nie mieliśmy ochoty na zwiedzanie, tylko plaża, basen, troszkę sportów, jedzonko i spanko... naładowałam baterie na maxa i myślę, że do świąt powera jeszcze trochę zostanie

Gorzej wygląda sprawa z Andrzejkami, Sylwestrem.... tam przecież sama nie pójdę
popcorn 06:58, 04 gru 2014

Mathildis napisał(a)
hmm trzeba było przekazać n jakiś cel charytatywny... i sumienie czyste i dobry uczynek spełniony

Pewnie że tak, ale zamiast myśleć od razu poszłam do obsługi.. ech..
popcorn 06:59, 04 gru 2014

Mathildis napisał(a)

też w tym roku wakacje spędziłam tylko z młodym - fajnie było, a eM jaki stęskniony po tych 10 dniach
Uważam, że nic na siłę, mojemu też wytłumaczyłam, że ja w domu nie odpocznę, bo ciągle coś jest do zrobienia... wakacje mieliśmy totalnie lajtowe, nie mieliśmy ochoty na zwiedzanie, tylko plaża, basen, troszkę sportów, jedzonko i spanko... naładowałam baterie na maxa i myślę, że do świąt powera jeszcze trochę zostanie

Gorzej wygląda sprawa z Andrzejkami, Sylwestrem.... tam przecież sama nie pójdę

No zobaczymy, w lutym jedziemy na 2 tygodnie... pozdrawiam!
ANIA 08:14, 04 gru 2014

Dziewczyny i tak dobrze, że Wasi emkowie nie pragną spędzsć wakacji/urlopów u swojej mamusi
popcorn 08:17, 04 gru 2014

??? oj byłoby ostro... współczuję :/
ANIA 09:15, 04 gru 2014

oj tak , oj tak
renatamama3 09:34, 04 gru 2014

Karola ,też miałam taki przypadek z kasą ,5 lat temu w sklepie Lewiatan ,znalazłam na podłodze 50 zł ,oddałam kasjerce ,bo pomyślałam ,że pewnie jakieś dziecko dostało na zakupy i zgubiło .Potem wszyscy pukali mi do głowy ,że kasjerka pewnie ,kasę zachowałam dla siebie .Mam teraz nauczkę .
Mój u mamusi i tatusia ,wytrzymuje maks 3-4 dni ,uf i dobrze .pozdrawiam
popcorn 09:35, 04 gru 2014

No kiepsko, potem pomyślałam że trzeba było wrzucić do pudełka na jakieś chore dziecko... ech. No trudno, następnym razem jak tam będę spytam co zrobili z kasą.. pewnie dali tej babce ech.
Mój też wytrzymuje krótko a u moich jeszcze krócej hihi
renatamama3 09:45, 04 gru 2014

Mój ,z moimi wytrzymał 11 lat ,z tym ,że mieliśmy osobne piętra ,ale i tak często byli u nas i ,bardzie ja miałam dość niż M.pozdrawiam
ps,właśnie myślę co na obiad .
Anita1978 09:47, 04 gru 2014

Rozważania na temat męża rozbawiły mnie! a to ze stówką - typowo polskie, niestety....
A jeśli chodzi o bezinteresowne pomaganie to jeśli macie ochotę zajrzyjcie tu:
https://www.facebook.com/krystianniepokonany?fref=ts
Ja w tym roku taki właśnie prezent sobie sprawiłam pod choinkę - zasiliłam konto tego chłopca, który zreszta jest w wieku mojego syna....