Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

KasiaBialofi... 13:32, 01 cze 2012

Pozdrowienia od mojej Gabrysia dla Twojej
Sprawdza ci się ten podest z drewna egzotycznego? U mnie ciężko byłoby go chyba zamontować bo mam taras do łuku. Straszę więc betonem.
Milka 13:33, 01 cze 2012

Ale urodzaj na....Gabrysie
popcorn 13:39, 01 cze 2012

Kasiu i wzajemnie!! Taras jest z elementow demontowalnych, skladamy na jesien i rozkladamy wiosna. Element pojedynczy ma 50x50 cm. Nie wiem - moze daloby sie jakos dopasowac? Teraz do kupienia w kazdym markecie budowalanym... jest super, mozna boso biegac, nie plytki - zimne i odpadajace... pod spodem beton pomalowany srodkiem p/wchlanianiu wilgoci.. fajna sprawa. Moglibysmy nie chowac na zime, jeszcze gwarancja na drewno jest, ale dluzej przezyje - a robota pol godzinki nam zabiera.

Irenko
- rzeczywiscie ostatnio dosc popularne imie. Choc w Warszawie jak mieszkalismy jednego razu u pediatry dowiedzialam sie ze bada dzisiaj 5ta Gabrysie A tutaj jeszcze zadnej malej Gabrysi nie spotkalam, w przedszkolu jest ponad 300 dzieci a moja Gabrysia jedyna
GabiK 13:49, 01 cze 2012

Ja też byłam jedyną Gabrysią w szkole podstawowej i liceum. Ludzie nie wiedzieli, jak to się pisze - często zdarzało się Gabryjela.
A teraz tyle tych Gabryś. Nie lubię.
KasiaBialofi... 13:49, 01 cze 2012

popcarol napisał(a)
Majeczko i wzajemnie!! Taras jest z elementow demontowalnych, skladamy na jesien i rozkladamy wiosna. Element pojedynczy ma 50x50 cm. Nie wiem - moze daloby sie jakos dopasowac? Teraz do kupienia w kazdym markecie budowalanym... jest super, mozna boso biegac, nie plytki - zimne i odpadajace... pod spodem beton pomalowany srodkiem p/wchlanianiu wilgoci.. fajna sprawa. Moglibysmy nie chowac na zime, jeszcze gwarancja na drewno jest, ale dluzej przezyje - a robota pol godzinki nam zabiera.

Irenko
- rzeczywiscie ostatnio dosc popularne imie. Choc w Warszawie jak mieszkalismy jednego razu u pediatry dowiedzialam sie ze bada dzisiaj 5ta Gabrysie A tutaj jeszcze zadnej malej Gabrysi nie spotkalam, w przedszkolu jest ponad 300 dzieci a moja Gabrysia jedyna

Muszę mężowi pokazać. Choć on pewnie będzie wolała płytki.
A tak w ogóle to jestem Kasia
Milka 13:51, 01 cze 2012

GabiK napisał(a)
Ja też byłam jedyną Gabrysią w szkole podstawowej i liceum. Ludzie nie wiedzieli, jak to się pisze - często zdarzało się Gabryjela.
A teraz tyle tych Gabryś. Nie lubię.

A ja gdybym mogła wybrać sobie imię, byłaby to Gabriela
popcorn 13:55, 01 cze 2012

Ups, Kasiu - poprawiłam! Sorki... Płytki - nie chciałam, zimne i się odklejają w końcu kiedyś... choć i tak cokoły domu tak wykończyliśmy...
Gabrysiu - to prawda, w Warszawie bylo duzo małych Gabryś. A tutaj na prowincji zupełnie żadnej!! Dużo się zrobiło parę lat temu w Wawie. Jak byłam w ciąży to imię nie było tak popularne, uważałam je za niszowe wręcz. A może też nie miałam styczności z dziećmi, więc nie do końca wiedziałam... urodziłam Młodą i okazało się że Gabryś jest całkiem sporo. Ale trudno. Na prowincji to rzadkie imię
GabiK 13:55, 01 cze 2012

Imię mi się podoba i to bardzo, ale nie podoba mi się, że takie popularne się zrobiło. Mam uczulenie na popularne imiona. Mam nadzieję, że Gabriela nie podzieli losu Julii, bo aż czarno od tych Julek.
majkel0326 13:55, 01 cze 2012

Moja 29 czerwca skończy 6 lat
Milka 13:57, 01 cze 2012

GabiK napisał(a)
Imię mi się podoba i to bardzo, ale nie podoba mi się, że takie popularne się zrobiło. Mam uczulenie na popularne imiona. Mam nadzieję, że Gabriela nie podzieli losu Julii, bo aż czarno od tych Julek.

No tak, teraz moje imię jest niszowe