Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

majkel0326 12:18, 27 cze 2012

Moje rozplenice tez malutkie,ale dają radę A za przetacznikiem będę patrzeć w centrum w poniedziałek.Szałwia mi się wysiała w zeszłym roku i wiosną poprzesadzałam ją w różne miejsca.Jak znowu mi się wysieje to będę o Tobie pamiętać
anipla 12:39, 27 cze 2012

Cześć Karolina i cześć Wszystkim w Twoim wątku.Widzisz i w końcu dzięki Tobie się zalogowałam- koniec z anonimowym podglądactwem
Pozdrawiam Anita
popcorn 12:44, 27 cze 2012

Majeczko chętnie! Szałwia jest cudna, dziewczyny -i Ty też - macie takie piękne łany i one spore rosną! A te w doniczkach takie maluszki... dopiero co wsadziłam, zobaczymy jak im będzie u mnie

Anitko - fajnie że się zalogowałaś, jaki ładny pigwowiec chyba w avatarku? Pisz
majkel0326 12:50, 27 cze 2012

Nie będę wszystkich przekwitniętych kwiatostanów ścinać,pewnie się posieje.Różowa tak szaleje,że musiałam ja uwiązać do płotka
anipla 12:51, 27 cze 2012

Masz rację to pigwowiec,a zdjęcie robiłam według wskazań Roberta "Klamber" wieczorem ,bez lampy(też mi się podoba)
popcorn 12:59, 27 cze 2012

Majeczko - super Może za rok moje też już będą ładne
Anitko - cudne zdjęcie Muszę popróbować coś się poduczyć, może moje fotki lepsze będą... może założysz swój wątek, o ogródku? Ciekawa jestem co tam masz Obejrzę jak się wproszę na tę kawę w sierpniu, ale do sierpnia daleko
anipla 13:09, 27 cze 2012

Jesteś nie wproszona tylko zaproszona...
Jeżeli chodzi o ogródek to ciągle coś z nim robię i ciągle nie skończony -napisałam (witając się) u Danusi w expresowym skrócie.Nie ukrywam że mam nadzieję z Waszą pomocą doprowadzić do ładu choć część ogrodu.
Co do wątku to pewnie założę tylko muszę wymyśleć jakiś tytuł - nie mam natchnienia ,no i nie bardzo jest co pokazywać - przy Waszych ogrodach .....mój to zacząteki bałagan...
Juzia 13:16, 27 cze 2012

anipla napisał(a)
Jesteś nie wproszona tylko zaproszona...
Jeżeli chodzi o ogródek to ciągle coś z nim robię i ciągle nie skończony -napisałam (witając się) u Danusi w expresowym skrócie.Nie ukrywam że mam nadzieję z Waszą pomocą doprowadzić do ładu choć część ogrodu.
Co do wątku to pewnie założę tylko muszę wymyśleć jakiś tytuł - nie mam natchnienia ,no i nie bardzo jest co pokazywać - przy Waszych ogrodach .....mój to zacząteki bałagan...

Każdy kiedyś zaczynał a w jeden sezon i Ty możesz mieć super ogród!
Zakładaj wątek
popcorn 13:17, 27 cze 2012

Anitko no cośty! Bałagan każdy ma na początku, u mnie do tej pory, no może mniejszy Po roku na Ogrodowisku naprawdę dużo zrobiłam i sporo się u mnie zmieniło, chyba każdy tutaj może tak powiedzieć. A jak pokażesz swój "bałagan" to z boku łatwiej doradzić jak coś zmienić.
Dzięki za zaproszenie, już się cieszę

Kombinuję na jaki tytuł zmienić mój wątek - bo ten już nie pasuje... bo to 4ty sezon Może przydomowy warzywno-owocowo-ozdobny??
anipla 13:26, 27 cze 2012

Karolino -Właśnie ,tytuł to chyba najtrudniejsza sprawa....A co do Twojego to chyba trafiłaś w 10-tkę, dobry pomysł.Jeśli chodzi o Twój ogród to znam go od dziennika budowy w mur...(cały czytałam )i tu też od dechy do dechy (swoją drogą to dzięki Tobie tu jestem (za co dziękuję) - przyszłam tu za Tobą z tamtego forum
Justyno- odpiszę w Twoim wątku żeby Karolinie nie zaśmiecać.