Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 09:44, 26 cze 2012

Ty u mnie a ja u Ciebie Agnieszko
pozdrawiam
k.
betysia 11:36, 26 cze 2012

Zaglada i troszke slonca zostawiam bo Wy mi tam wymarzniecie !!!!
Ostrozki cudne i na pewno odbija, trzeba byc wielkiej wiary a kto ma jej wiecej niz ogrodnicy ?????
pozdrawiam i sciskam "goraco" !
popcorn 11:42, 26 cze 2012

Betysia dzięki gorące!! Ach, zazdrosczę Ci otoczenia i klimatu przede wszystkim!
seliza 12:21, 26 cze 2012

Łoj Ty Matulu, chciałam zerknąć na Twój ogródek, ale to normalna wycieczka kilkudniowa się szykuje..W wolnej chwili na pewno zwiedzę.

P.S. info odnośnie tyskiej giełdy u mnie

Pozdrawiam
popcorn 12:31, 26 cze 2012

Seliza - dzięki! Już do Ciebie zaglądam! Będę niedługo u Rodziców w Oświęcimiu, niedaleko, wiec z checia skocze - jesli tylko jast po co sie rano zwlekac

I zapraszam na wycieczke
GabiK 12:44, 26 cze 2012

Karolinko, witam po urlopie. Dużo przez ten czas zrobiłaś.
Ptaki bardzo fajne, pomysł z prętem super.
Pomidory przed wejsciem mi się podobają w czerwonym. Wygląda jak chiński lampion.
Wszystko Ci się pięknie rozrasta.

Groszku zazdroszczę, chociaż w Bystrzycy udało mi się kupić - przywiozłam 5 kilo.
popcorn 12:54, 26 cze 2012

Gabrysiu fajnie że wróciłaś. Wypoczęta? Widziałam Cię na fotkach ze spotkania - zazdroszcze! I pogoda Wam sie chyba w miare udala u Pszczolki? U nas bylo w wiekszosci cieplo i slonecznie

Ciagle cos robie - jak jest pogoda, nie to co dzisiaj...-az mi sie na urlop nie chce jechac

Tez mi sie skojarzyly te pojemniki na pomidory z chinskimi lampionami, tyle ze do niczego nie pasuja Ale co tam, ciekawe czy pomidorom w nich bedzie dobrze? Na razie sie wywinely do gory i tak dziwnie rosna...
5 kilo groszku - to smacznego!! Fajnie ze udalo Ci sie zdobyc! U nas w sprzedazy brak, raz widzialam w markecie...
Do mojego powoli jakies robale sie dobieraja, przez te pogode...
Milka 13:01, 26 cze 2012

Karolino, dzień dobry
dobrze, że zajrzałam, bo po postach Joli wiem, ze ostróżki odbiją jaka radość
popcorn 13:07, 26 cze 2012

Irenko Twoje ostróżki też połamane?
Dostałam Twoje zaproszenie na FB, ale znów zapomniałam hasła... nie lubie tego portalu, ciagle cos ode mnie chca Ale klikne jak tylko mi sie uda zalogowac, wrr... Pozdrawiam serdecznie!!
luiza_jakubo... 15:23, 26 cze 2012

http://www.fajneceny.pl/product-pol-418-Lawka-ogrodowa-MARLBORO-200cm.html Witaj Karolino.Namiary chyba na tanią ławkę.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies