Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Juzia 14:35, 29 cze 2012

Ławka superaśna....jak bym miała kasę...
Krys 15:10, 29 cze 2012

popcarol napisał(a)
Poszukuję dwóch chętnych do spółki na zakup ławk (lub 1 chętnego na zakup 2 ławeki:
http://www.fajneceny.pl/product-pol-418-Lawka-ogrodowa-MARLBORO-200cm.html

cena 504 zl/szt. + wysylka 70 zl
Zeby je zamowili (w Chinach oczywiscie) musza miec wartosc zamowienia min 1500 zl, wiec akurat 3 ławki...
Drewno tekowe i, co wazne, szerokosc lawki to 200 cm (tak duzej na allegro nie ma).

Prosze o info
Karolina

Karolina a myslisz ze z Chin bedzie tekowe drewno ? czy nie oszukują i jak wszystko co chińskie
Jeszcze raz dziekuje za Red Baron ,sa bardzo dorodne
popcorn 15:14, 29 cze 2012

Krysiu nie wiem... te z Bellimo po 699 tez z Chin... a 2000 za te ławkę nie dam...
Nie ma za co, cieszę się że pomogłam
Krys 15:18, 29 cze 2012

popcarol napisał(a)
Krysiu nie wiem... te z Bellimo po 699 tez z Chin... a 2000 za te ławkę nie dam...
Nie ma za co, cieszę się że pomogłam

Mnie ta ławka sie bardzo podoba i tania jest ale kurcze dla mnie to jeszcze nie ten rok na takie zakupy
popcorn 15:25, 29 cze 2012

To prawda, za jakieś 3 lub 4 - jak u mnie Wiesz już czego chcesz Krysiu, jeśli chodzi o wyposażenie wnętrz? O matko nie zazdroszczę - ale decyzji Cię czeka!!
KasiaBialofi... 15:58, 29 cze 2012

Ktoś wie może co to za bylinka?

A kwitnie tak:

Też ją mam. I też nie wiedziałam co to. W necie dowiedziałam się że chyba głowienka pospolita. U mnie tak wyglądała

popcorn 21:26, 29 cze 2012

O, to chyba to samo! Dzięki!
Krys 23:13, 29 cze 2012

popcarol napisał(a)
To prawda, za jakieś 3 lub 4 - jak u mnie Wiesz już czego chcesz Krysiu, jeśli chodzi o wyposażenie wnętrz? O matko nie zazdroszczę - ale decyzji Cię czeka!!

Karolina nie mam pojęcia zimą będę planować wnętrze .Nie wie w ogóle jak sie do tego zabrać
popcorn 09:04, 30 cze 2012

Krysiu wejdz sobie na forum.muratordom.pl i w dziale Wnętrza pooglądaj. Jak będziesz wiedziała jaki to ma być styl, to potem z górki Jest grupa budująca z Łodzi, może ze Zduńskiej też, wymieniają się ludzie adresami i kontaktami do fachowców... polecam
Najgorsze że musisz wiedzieć gdzie ma stać stół, łóżko itd na etapie tynków wewnętrznych, żeby dobrze zaplanować i rozmieścić instalację elektryczną...
Powodzenia, trzymam kciuki!!
popcorn 09:10, 30 cze 2012

Jestem pod Oświęcimiem u Rodziców
O 7mej pojechałam na targ i trochę się rozczarowałam, bo nikogo nie było z roślinami - bylinami, same resztki jednorocznych na 2 stoiskach
Kupiłam kilka roślin -obok targu - tam gdzie jeżówki po 5 zł w ub roku. Niestety jeżówki wszystkie im zmarzły w zimie, więc nie było... kupiłam 2 zawilce japońskie białe (po 5 zł), jeżówkę pełną jasnoróżową (6 zł, żałuję teraz że nie więcej ale bardzo wybujałe były i wysooookie - a trzeba je przewieźć przez pół Polski) i hortensję Anabelle (16 zł). I pojechałam do f. Plantpol, a tu zonk - czynne dopiero od 9tej zaraz tam zadzwonię czy mają cisy, to jeszcze podjadę... uff już jest gorąco, a ma być tutaj 34 stopnie dzisiaj! W cieniu!