Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Ana 19:36, 17 sie 2012

no nie zartuj!!
popcorn 20:46, 17 sie 2012

i wieczory...
Krys 21:59, 17 sie 2012

Jabeska 23:29, 17 sie 2012

Pięknie jest u Ciebie To pewnie dlatego, że tak lubisz piątkowe popołudnia i wieczory. Ja też uwielbiam ten czas. Co piątek do późnej nocy siedzę w kuchni, piekę ciasto i przygotowuję obiad na sobotę, żeby w sobotę skoro świt zaszyć się w ogrodzie. A po ciężkiej pracy odpoczywanie na hamaku
Miłego weekendu
popcorn 00:07, 18 sie 2012

Hej Krysiu! W niedzielę się widzimy?

Hej Jabesko - dzięki za rewizytę! W piątki odpoczywam, tak jak i w sobotę i niedzielę Jutro bazarek i ogródek oczywiście, w niedzielę grill jeśli pogoda pozwoli Eh, hamak.. może kiedyś, jak drzewo mi jakieś urośnie
Krys 08:05, 18 sie 2012

popcarol napisał(a)
Hej Krysiu! W niedzielę się widzimy?

Hej Jabesko - dzięki za rewizytę! W piątki odpoczywam, tak jak i w sobotę i niedzielę Jutro bazarek i ogródek oczywiście, w niedzielę grill jeśli pogoda pozwoli Eh, hamak.. może kiedyś, jak drzewo mi jakieś urośnie

Karolina nie ma sprawy ,jak będziecie wyjeżdzać z domu daj znać sms ,to ja też wtedy wyjadę ja też póżniej pojadę na wystawę , jeżówka jaka będzie to kup ,zakochałam się w jeżówkach Ale musicie ! też przyjechać do mnie na działkę gorąco zapraszam
Diana 09:14, 18 sie 2012

popcarol napisał(a)
Podoba Wam się? Kupiłam, a mój M "jestem na nie"... buu...

Karolinko czy się podoba ? jest super !!!!!!!!
Jestem również za lekką praca nad nim troszke farby, papieru ściernego i będzie boski
oczywiście pochwal się efektem !
pozdrawiam
popcorn 09:39, 18 sie 2012

Krysiu - ok! Jeżóweczka kupiona, Hot Lava, pełnej i tak już nie było, to nie miałam zagwozdki Mam nadzieję że mam Twój numer.. jak nie, to napiszę na priv! Zobaczę jakie będą nastroje - jak Młoda marudzi to nie polecam jej ja bym chętnie wstąpiła, ale będziemy wszyscy... nie nastawiaj się w każdym razie!!
Będę rozsadzać rudbekie - przywieźć Ci? Przywiozę

Diana - dzięki! Wczoraj wyjechał do mnie... czekam Pokażę jak przyjedzie i będziemy myśleć

Kupiłam dzisiaj Krysi jeżówkę i sobie kolejną...Pink Poodle - wygląda jak różowa pełna cynia Podejrzałam u GabiK, a że była...nie mogłam sobie odmówić przyjemności

Moje siewki jeżówek zaczynają kwitnąć!! Takie 7-centymetrowe maleństwa! Doczytałam że są jednoroczne a myślałam że za rok będę miała więcej ostróżek...
Diana 10:46, 18 sie 2012

Karolinko to czekam z tobą
popcorn 12:54, 18 sie 2012

Pewnie we wtorek-środę będzie, Dianko!

Posadziłam za płotem 2 cisy. Podsadziłam je runianką. Wcześniej musiałam wykarczować mnóstwo mięty - bo oczywiście mi się tam rozrosła jak wściekła Teraz muszę tylko zrobić tam zasieki, żeby psy mi ich nie obsikiwały...