Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

ewalm 00:01, 31 paź 2012

Oj, Karolino, Faktycznie fajnie się wkurzasz : )
a tak jakoś niedawno pisała Agata z Holandii na temat przykrych sytuacji jakie jej się w Polsce przydarzają. Ale nic to...."jestem kwiatem lotosu na oceanie spokoju' : ) dobre, dobre.

A mój Mąż jak mu kiedyś nie chcieli uwzględnić reklamacji chrzanu, który ewidentnie choć wczoraj kupiony miał jakiś problem ze świeżością, to stojąc przed kierownikiem po prostu powolutku rozprostował wszystkie palce dłoni, w której trzymał tenże chrzan w słoiku i powiedział "uuups, wymsknęło mi się.." Ale nie rób tego storczykowi.: )

A gadać to faktycznie trzeba od razu z kierownikiem.

Może jeszcze kiedyś będzie u nas normalnie?

BEATA_S 00:01, 31 paź 2012

Pozdrawiam Karolinko i miłego dnia życzę! Dzień dobry w ostatnim dniu miesiąca
popcorn 08:14, 31 paź 2012

Hej Dziewczyny!

Problem rozwiązał się sam, bo zgubiłam paragon Jakoś podejrzewam o to "zaginięcie" M, ale co tam, przynajmniej nie muszę tam jechać i na te baby patrzeć
Kierowniczki wczoraj nie było, miała być dzisiaj 8-14, oczywiście problem miał jej być przekazany... W NOSIE to mam! nie będę się denerwować za 8 zł!

Miłego dnia Wam życzę!
Agacia 09:01, 31 paź 2012

Muszę wypróbować sposób na policjanta Jestem kwiatem na oceanie...a teraz idę mordować - też dobre! Akcja z chrzanem -chciałabym zobaczyć minę kierownika.... Uśmiałam się i lecę dalej, buźka
popcorn 09:06, 31 paź 2012

ups, wymsknęło mi się! Dobre!
Jestem kwiatem lotosu na oceanie spokoju - idę mordować - do pracy

miłego dnia!
Ozz 09:44, 31 paź 2012

popcorn 10:08, 31 paź 2012

śnieg w nocy prawie zupełnie stopniał, teraz jest 5 stopni na plusie Wszystko wygląda strasznie smętnie, szkoda że to nie luty tyle miesięcy takich widoków - aż żal patrzeć przez okno
Śnieg spadający z dachu połamał mi 1 bukszpanową kulę

Jak stopnieje zupełnie to może trochę poogarniam, powycinam zmarznięte hosty, rudbekie, pograbię liście - może w piątek? sobotę?
majkel0326 11:43, 31 paź 2012

Karolina,poczytałam o Twoich wczorajszych perypetiach.Złotówkę za jedną stronę kserowania to złodziejstwo w biały dzień,rzeczywiście! U nas ksero mają w bibliotece,jak potrzebuję to tam jeżdżę i płacę 20 groszy za stronę.Ze storczykiem to też przegięcie.Ja czasami też pytam mojego M czy to ja jestem nienormalna czy ludzie dookoła jacyś inni,bo coraz częściej zdarza mi się być w szoku obserwując innych.A może kiedyś mniejszą uwagę na to zwracałam.Nieraz jest tak,że jak z buzią nie wyskoczysz to nie załatwisz nic.Chociaż ja nie lubię się kłócić,ale już kilka razy ,mi się to zdarzyło,no bo ile można być cicho.Więc nie jesteś sama Ale mam nadzieję,że trochę już ochłonęłaś po niemiłych przygodach
U nas też widoki przygnębiające,brakuje kolorów w ogrodzie...
popcorn 11:59, 31 paź 2012

Hej Maju, ochłonęłam Przespałam się i o te parę złotych ni będę się denerwować - szkoda nerwów!
Będę teraz uważniej patrzeć na paragony, zaraz po ich uiszczeniu... wrr...
Mnie zdarza się że puszczą mi nerwy tylko na poczcie - tej instytucji wyjątkowo mocno nie trawię - zwykle 1 okienko czynne, ogonek ludzi, uczennica w tym jedynym okienku bardzo nieporadnie stara się coś zrobić, a baby na zapleczu chichoczą... masakra

Czekam aż śnieg stopnieje do końca i może popołudniu pozbieram roślinne resztki z rabat

pozdrawiam!!
Milka 12:01, 31 paź 2012

Spore plany, ale juz jest ładniej; mam orlika, ale nie wiem czy pełny, mogę siewki wysłac wiosną; jeden niebieski drugi ciemny fiolet