Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 20:26, 11 lis 2012

Mój M mówi - czym Ty się martwisz, przecież 21go grudnia ma być koniec świata jakie prezenty? po co?
A do tego ja zarezerwowałam wyjazd w góry po Świętach...
wiunia 20:51, 11 lis 2012

weronika77 21:15, 11 lis 2012

Przypomniałaś, że trawy i juki wiązać.Pozdrawiam
anipla 22:34, 11 lis 2012

Nie wiesz co kupić M?- kup mu narzędzie ogrodowe Tobie niezbędne .....ups mikołaj się pomylił,prezent dał a że M nie zainteresowany prezentem ....i już masz i nie będzie narzekać na następne wymysły ogrodowe

pozdrawiam
Krys 22:50, 11 lis 2012

Karolina ale szybka jesteś ,ale to super pomysł z kupowaniem juz prezentów gwiazdkowych,tez nie cierpię tłumów ,dlatego mam działke w polu pozdrawiam
popcorn 08:19, 12 lis 2012

Weroniko - chyba się pospieszyłam, ale myślę powoli wiązać można... przynajmniej resztek traw po zimie nie będę zewsząd sprzątać...
Anito - nie, nie zrobię mu tego! książkę dostanie i stos czekolad

Krysiu - coś w tym jest, zawsze wszystko wcześniej, szybko, zaplanowane... jak plan muszę zmienić to jestem zła... hmm Zazdroszczę Ci tej dużej działki w polu!!
popcorn 08:50, 12 lis 2012

Sarenki coraz śmielej wystawiają noski z młodnika za polem; mam je teraz na oku. Są 2 młode!! Teraz 4 dorosłe skubią ozime zasiewy

Lista robótek - w tym tygodniu mooooże??

-schować ławkę do garażu
-doniczki z roślinami z "poczekalni" zadołować/zawieźć Teściowej/rośliny wsadzić (gdzie??)
-zgrabić ostatnie liście
-posadzić maleńkie cebulki tulipanów (w warzywniku?? w doniczkach zadołowanych??koszyczki mi się skończyły)
-podsadzić cisy w żywopłocie małymi - mam 7 do zagospodarowania
-dosypać żwiru na rabatę żwirową; miałam to zrobić po zamontowaniu ekobordów, ale nie mogę ich w okolicy kupić; skończy się na zamówieniu z allegro...żwiru mamy całą "kupę" po zdjęciu go z rabaty za płotem - rosną tam teraz cisy podsadzone runianką

popcorn 09:40, 12 lis 2012

Obrzeża kupione; pewnie we środę będzie paczka
eliza3 09:47, 12 lis 2012

Widzę, że plan zrobiony, więc życzę, aby udało się wszystko zrealizować. Ja też mam jeszcze co nie co do zrobienia, więc życzę tobie i sobie udanej pogody.
popcorn 09:50, 12 lis 2012

Ela - dziękuję! Mam nadzieję do końca tygodnia pogoda się utrzyma. W weekend nigdzie się nie wybieramy (poza kolejnymi urodzinami w grupie przedszkolnej - kolegi Młodej). Wiec w sobotę trochę popracujemy - jeśli pogoda będzie ok!

pozdrawiam!