Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

wiunia 12:57, 11 lis 2012

Witam Karolinko, mam nadzieję, że Ci się nastrój poprawi w taki ładny dzięń, a co do majstrów od wszystkiego to tak już mają, że coś muszą sknocić. Ja miałam majstra b. dobrego- super specjalista-tylko brodzik mi ciekł przez pół roku i nikt nie znalazł przyczyny, już miałam kabinę reklamować! Okazało się, że majster b.dobry i znał sie na wszystkim i wszystko już robił ale fugi w brodziku s......ył na maksa!
Pozdrawiam serdecznie i niedzielnie
popcorn 17:08, 11 lis 2012

Hej Wiunia!
Nasz też na wszystkim się zna, na jednym lepiej, na drugim gorzej... teraz remontuje dla nas ten stary dom który kupiliśmy z działką... mam nadzieję mu wyjdzie Byliśmy tam dzisiaj, wylewki zrobione, hydraulika rozprowadzona, drenaż wokół domu zrobiony... idzie ku dobremu

Pogoda była dzisiaj piękna! Pospacerowaliśmy u wujka M, dom na zabitej dechami wsi, przy rzece, cudna okolica Wróciliśmy, teraz oczywiście ciemno, więc po ogródku się nawet nie przejdę... cóż
A jutro poniedziałek
renatamama3 17:21, 11 lis 2012

Też byłam z M na spacerku po 2 brzuski i gałęzie wierzbowe bo robiłam wianki do szkoły dla młodych na kiermasz świąteczny.
popcorn 18:10, 11 lis 2012

Fajnie! Pokażesz efekt? miłego wieczorku!!
monteverde 18:17, 11 lis 2012

popcarol napisał(a)
Hej Wiunia!
Nasz też na wszystkim się zna, na jednym lepiej, na drugim gorzej... teraz remontuje dla nas ten stary dom który kupiliśmy z działką... mam nadzieję mu wyjdzie Byliśmy tam dzisiaj, wylewki zrobione, hydraulika rozprowadzona, drenaż wokół domu zrobiony... idzie ku dobremu

Pogoda była dzisiaj piękna! Pospacerowaliśmy u wujka M, dom na zabitej dechami wsi, przy rzece, cudna okolica Wróciliśmy, teraz oczywiście ciemno, więc po ogródku się nawet nie przejdę... cóż
A jutro poniedziałek

Karolka ależ Ty masz skarb w domu ja muszę wynajmować i płacić
KasiaWB 18:48, 11 lis 2012

jestem na bieżąco fajnie, że ktoś wyciągnął to zdjęcie podjazdu z Danicami, bo można porównać jak było a jak jest Danica są fajne, ale tak jak mówisz, teraz jest szlachetniej
Jestem pełna podziwu, że masz już prezenty, ja dopiero mam jeden.... ups, jak się nie pospieszę, to będę musiała brać co będzie, a nie co bym chciała
Pozdrawiam
popcorn 19:12, 11 lis 2012

monteverde napisał(a)

Karolka ależ Ty masz skarb w domu ja muszę wynajmować i płacić

Aniu pisałam o majstrze, który robił nam dom w którym mieszkamy, a teraz remontuje starą chatkę którą kupiliśmy z działką... nie, nie mam go w domu, też wynajmuję i płacę
popcorn 19:15, 11 lis 2012

Kasiu już połowa listopada... w grudniu chodzę tylko - tak rzadko jak mogę - po zakupy spożywcze; markety omijam szerokim łukiem - nie mam zdrowia ani cierpliwości do tłumów i kolejek w okresie przedświątecznym... brr
Jeszcze tylko prezenty dla M, mojego Brata i Teścia i Taty - jakoś z rzeczami dla facetów mam problemy... skończy się na kosmetykach/książkach/alkoholu...
wiunia 20:00, 11 lis 2012

O rany , a ja nawet nie myślałam jeszcze o prezentach, a byłoby z głowy ! Przed świetami jest tyle spraw, koniec roku i takie tam, teraz nie ma jeszcze tego szału zakupów więc trzeba pomśyleć jak najszybciej o tym...
Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 20:20, 11 lis 2012

No i macie rację , czas pomyslec a ja jeszcze nie pomyślałam.Pozdrówka Karola.