Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 19:04, 18 lis 2012

Witaj! Dziękuję za odwiedziny! Niedziela już za nami, jutro poniedziałek, buu...
dzióbnęłam sobie czymś w oko i boli mnie niemiłosiernie... chyba bez wizyty u okulisty się nie obędzie

pozdrawiam!
Bogdzia 19:08, 18 lis 2012

Zakrop oczy ,,sztucznymi łzami" a jak nie pomoże to jutro koniecznie do lekarza.
popcorn 19:12, 18 lis 2012

Bożenko dziękuję; kombinuję jak mogę, rumianki, sztuczne łzy nic z tego jakby na powiece coś ostrego mi się zrobiło, każde mrugnięcie boli niemiłosiernie...
masakra pozdrawiam!

Dostałam dzisiaj przesyłkę - nasionka werbeny. Część posieję jutro może, resztę wiosną! ale super
Bogdzia 19:22, 18 lis 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko dziękuję; kombinuję jak mogę, rumianki, sztuczne łzy nic z tego jakby na powiece coś ostrego mi się zrobiło, każde mrugnięcie boli niemiłosiernie...
masakra pozdrawiam!

Dostałam dzisiaj przesyłkę - nasionka werbeny. Część posieję jutro może, resztę wiosną! ale super

To zadzwoń na pogotowie i spytaj gdzie jest dyżur okulistyczny i jedź nie czekaj do jutra.
popcorn 19:54, 18 lis 2012

Jak leżę z zamkniętymi oczyma jest w miarę... mam wrażenie że pół dnia tarcia oka, podwijania powieki itp spowodowały opuchliznę... zobaczę rano - jak nie przejdzie zamiast do pracy pojadę do okulisty... zawsze to poniedziałek a nie niedziela wieczorem
Leki jakby co mam, włącznie z antybiotykiem w kroplach...(Teściowa miała coś w tym stylu m-c temu); ale bez konsultacji wolałabym ich nie używać...
dzięki, idę spać, pozdrawiam!
gusiarz 08:45, 19 lis 2012

Hej Karolina - a może to jęczmień się robi? Zdrowia życzę.
popcorn 08:52, 19 lis 2012

Hej Gusiarz-Agnieszko,
stan zapalny... w sumie nic jeszcze nie wiem, chociaż byliśmy z rana z M w 5 punktach przyjęć okulistów...
na ostrym dyżurze nocnym brak okulisty; odesłali nas do specjalistycznego punktu okulistycznego, pojechaliśmy, czynny od 10tej. Podjechaliśmy do szpitala; na ostrym dyżurze okulisty brak... okulistka miała przyjmować od 8.10. Podeszłam spytać czy mnie łaskawie przyjmie (przyjmują tylko dzieci bo się limity na ten rok skończyły!! masakra...) o 8.25 stwierdziliśmy z M że jedziemy - okulistka jeszcze nie pojawiła się, nie zdążyła przyjmować a w poczekalni 5tka dzieci... przecież nie będę się wpychać przed dzieci... a czekać godzinkę albo więcej nam się nie uśmiechało... pojechaliśmy do okulistów prywatnie przyjmujących, ale zaczynają od 10tej lub 11tej...
M wkropił mi więc już drugą dawkę antybiotyku (skoro to stan zapalny jak stwierdziła lekarka-nieokulistka to chyba sobie nie zaszkodzę) i jest ciut lepiej. Coś mi się zrobiło od wewnętrznej strony górnej powieki i ociera gałkę oczną przy każdym mrugnięciu - nie polecam

miłego dnia - mimo wszystko!
Urszulla 10:06, 19 lis 2012

Nie miłe takie przeżycia, współczuję ......miałam raz kiedyś akcję z okiem....to bardzo boli.
popcorn 10:09, 19 lis 2012

Hej Ula! przeżyję, będzie dobrze!
dzięki
k.
Gardenarium 11:37, 19 lis 2012

Zaglądam chciałam doradzić ziele świetlika, ale skoro antybiotyk już jest to pomoże

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies