Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Milka 16:34, 19 lis 2012

prawie jak ja Agnieszko, takie typy
Urszulla 16:50, 19 lis 2012

Mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy
Mala_Mi 17:06, 19 lis 2012

Ja budowlaniec wiec wiem o czym pisze Gusiarz... najgorsze są opiłki ze szlifierki, bo gorące i się mocno wbijają..
Ale podam najlepszy sposób na bezbolesne usuwanie wbitych obcych ciał do oka.... trzeba wylizać językiem. Oczywiście swój za krótki, wiec trzeba poprosić o pomoc.. język jest szorstki iale dal oka miły w dotyku... i wejdzie w każdą szczelinkę oka i pod powieki... polecam.. stosowane wielokrotnie. Najtrudniej opanować atak śmiechu przy tym....
wiunia 17:32, 19 lis 2012

Same najlepsze porady tu widzę
Pozdrawiam Karolinko i życzę zdrowia !
popcorn 17:41, 19 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Zmuś eMa żeby je założył - "on nie baba nie będzie w tym pracował". A tak poważnie to wpada mu do oka jakiś paproch nie przy pracach, "gdzie wióra lecą", a zupełnie przypadkiem, przy innych okołobudowlanych zajęciach. Musiałby w takich okularkach cały czas chodzić. Raz wpadło mu do oka coś, co miał na włosach, po zakończonej pracy - przez przypadek. Mój eM od urodzenia wciąż ma jakieś przypadki...

Mojemu kupiłam, zakłada - ostatnio przy ocieplaniu poddasza wełną mineralną. Pyliło się strasznie!
A takie "przypadkiem" to najgorsze... Wróciłam od okulisty, miałam ochotę go uściskać na koniec - wyjął mi jakieś sztuczne włókno półprzezroczyste wbite w rogówkę... masakra. Już lepiej, trochę mi ropieje, ale przejdzie. Jupi!
popcorn 17:42, 19 lis 2012

Dziewczyny dzięki że zaglądacie i za rady! Już powinno być ok Stan zapalny wyleczę i będzie git. We środę koncert wieczorkiem!
popcorn 17:43, 19 lis 2012

asc napisał(a)
Ja budowlaniec wiec wiem o czym pisze Gusiarz... najgorsze są opiłki ze szlifierki, bo gorące i się mocno wbijają..
Ale podam najlepszy sposób na bezbolesne usuwanie wbitych obcych ciał do oka.... trzeba wylizać językiem. Oczywiście swój za krótki, wiec trzeba poprosić o pomoc.. język jest szorstki iale dal oka miły w dotyku... i wejdzie w każdą szczelinkę oka i pod powieki... polecam.. stosowane wielokrotnie. Najtrudniej opanować atak śmiechu przy tym....

Ania
-rada the best Ciekawe czy mój M byłby chętny...
an_tre 19:11, 19 lis 2012

Karolinko wpadłam z rewizytą a ty byłaś strasznie cierpiąca dobrze, że okulista wyjął ci to włókno, często w oku ciało obce jest niewidoczne, czyni straszny ból i dyskomfort dobrze, że już po wszystkim a tak na marginesie zupełnie nie możemy już pod koniec roku liczyć na specjalistyczną pomoc, wszyscy mają nadwykonania i jak tu żyć ?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
popcorn 19:24, 19 lis 2012

Hej Aniu! już jest duuużo lepiej! Znieczulenie już na pewno nie działa, a tego czegoś w oku już nie czuję. Nie było tego widać zupełnie, i ja i M patrzył kilkakrotnie przecież; a bolało jak nie wiem co. Gdyby mi to wczoraj ktoś usunął to pewnie stanu zapalnego by nie było, zaropiało mi po nocy... no ale cóż, dobrze że poszłam. Leki mam stosować te po Teściowej, więc wykorzystam.
Służbę zdrowia, NFZ itp trzeba by wziąć i wysadzić w powietrze Za te składki które płacimy na ZUS mielibyśmy rewelacyjną prywatną opiekę i nie głodową emeryturę... ale płacić trzeba

pozdrawiam i dzięki że zaglądasz!
grembosia 23:16, 19 lis 2012

No to Karolinko jest nas już dwie z problemami ocznymi. U mnie wyjątkowo uciążliwe zapalenie spojówek.
Zdrowiej szybko