Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 11:14, 10 gru 2012

Justynko - z różami jak z poziomkami, kwitną do mrozów Musisz koniecznie sprawić sobie choć jedną na wiosnę!!
Weroniko - dobrze że choć fotki można robić i w śniegu się bawić, ale i tak nie przepadam za zimą. W górach, z leciutkim mrozem jak najbardziej... pozdrawiam serdecznie!!
popcorn 11:22, 10 gru 2012

renatamama3 napisał(a)
Hej Karola.Widzę ,że i Ciebie zasypało.U mnie właśnie -4 .Zrobiłam sobie przerwę na ogrodowisko ,rano sprzątanie po imprezie ur.syna , od razu umyłam okna od wewnątrz ,właśnie jestem w trakcje robienia ciasteczek
kruchych leżakują w lodówce a w piątek robiłam pierniczki już ozdobione.
Fajowo te trawy w śniegu wyglądają.

Renatko śniegu mało, ma sypać więcej - czekam z utęsknieniem. Trochę cieplej, minus 6 teraz.
Okna u mnie muszą wytrzymać do wiosny, brr! Podziwiam, mnie by się nie chciało
Ciasteczka? mmm Ja piekę tylko w weekendy, żeby Młodej czas wypełnić trochę miłego dnia!
renatamama3 11:51, 10 gru 2012

Ja piekę z myślą o świętach może ,połowa z każdych zostanie .Córa w piątek lub sobotę robi imprezkę babską pod tytułem rękodzieło będą robić pierniczki i ozdoby wszystko do zabrania przez gości do domu.
popcorn 11:52, 10 gru 2012

Fajnie! miłego!!
Milka 16:04, 10 gru 2012

Karola, macham i pozdrawiam, u nas ciepło!
Urszulla 16:13, 10 gru 2012

U nas dzisiaj też było 0C i lekko pruszyło.......ale na środę widziałam kopę śniegu. Polecam stronkę meteo. nawet swoją wieś odnalazłam

http://meteo.icm.edu.pl/
popcorn 18:18, 10 gru 2012

Irenko - niech do nas przyjdzie... w dzień było minus 5, teraz też... i zero dodatkowego śniegu - nic nie dopadało...
Ula - dzięki, czasem zaglądam Czyli ocieplenie i do nas dojdzie? W sumie cieplej już jest...

pozdrawiam!!
Gosiniak 19:02, 10 gru 2012

popcarol napisał(a)
A mnie korci z tym wiankiem, drzwi jakieś łyse Może coś wymyślę
U nas ma padać, na razie nie pada

pozdrawiam!!

Wpadłam do ciebie, jeszcze wszystkiego nie obejrzałam, bo sporo stronek tu masz. Nie zastanawiaj się nad wiankiem tylko do roboty i pokaż efekty, Śliczne zdjęcia zimowe- mnie te kłosy zmrożone przypadły do gustu.
popcorn 19:18, 10 gru 2012

Witaj Gosiu od igiełek No, może w weekend pomyślę W tygodniu praca, a potem ciemno... brr

pozdrawiam!!
eliza3 19:20, 10 gru 2012

Piękne zdjęcia zrobiłaś, zima nie taka zła... pewnie, że wolę lato, ale zima zwłaszcza biała też jest piękna... pozdrawiam serdecznie i cieplutko