Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:25, 12 gru 2012

Bożenko - sama nie mogę się doczekać! Żałuję teraz trochę że ten lot nie w marcu, tam już ciepło, cieplej niż u nas... a tak w dobrym zdrowiu trzeba wytrzymać tak długo trudno, będzie jeszcze cieplej końcem kwietnia = będzie można wziąć mniej ciuchów

Jedziemy z Teściami i kuzynem Młodej, w 6 osób. Czemu się nie wybierasz? Teściów wyciągnęłam, 60+, zmęczę ich trochę ganianiem między muzeami Pomyśl, lotnisko blisko, mnie po drodze byście odwiedzili? tanie loty nie tylko do Londynu...

pozdrawiam!!
Urszulla 15:45, 12 gru 2012

Choinka z piórkami fajnie lekko wygląda....nigdy takiego pomysłu nie widziałam.
popcorn 15:47, 12 gru 2012

Ula bo ja mam dziwne pomysły Też mi się podoba, prawie jak śnieg
Lena 18:44, 12 gru 2012

Bardzo ładna choinka,bardzo fajne plany wiosenne
Karolina używaj
popcorn 19:00, 12 gru 2012

Lenko - dziękuję!
zuza12 08:57, 13 gru 2012

Super plany z tym wyjazdem. A nocleg na tej łodzi rewelacja.
popcorn 09:01, 13 gru 2012

Zuza
tylko gość się nie chce zgodzić, miejsc jest 5 na łódce a nas 6... córka i tak w obcym miejscu będzie chciała spać z nami, więc próbuję właściciela przekonać.. byłoby super Już się napaliłam, Młoda też... a ceny innych łódek 2x wyższe... zobaczymy
Magda70 19:58, 13 gru 2012

Ale fajne masz plany....super , ze juz możesz planować.
Ja nie mogę bo mój M czeka na operację kolana i 2 m-ce bedzie o kulach chodził..a jeszcze nie wiadomo kiedy "zaproszą" go do szpitala ... ehh
grembosia 20:07, 13 gru 2012

popcarol napisał(a)
Ubraliśmy z Młodą choinkę
Tu ubiegłoroczna, teraz też podobna (doszły różowe bombki czekoladowe z księżniczkami... no comment

; ale fotkę zrobię jak będzie jaśniej - teraz szaro i ponuro...

Jak miałam małe dzieci, to one decydowały o wyglądzie choinki.
Teraz pełnoletnie- o choince decyduję ja

Fajnie tak planować wyjazd na pół roku przed, ja to w ogóle kiepska w planowaniu jestem i bardzo to męża denerwuje.
Bogdzia 20:57, 13 gru 2012

popcarol napisał(a)
Bożenko - sama nie mogę się doczekać! Żałuję teraz trochę że ten lot nie w marcu, tam już ciepło, cieplej niż u nas... a tak w dobrym zdrowiu trzeba wytrzymać tak długo trudno, będzie jeszcze cieplej końcem kwietnia = będzie można wziąć mniej ciuchów

Jedziemy z Teściami i kuzynem Młodej, w 6 osób. Czemu się nie wybierasz? Teściów wyciągnęłam, 60+, zmęczę ich trochę ganianiem między muzeami Pomyśl, lotnisko blisko, mnie po drodze byście odwiedzili? tanie loty nie tylko do Londynu...

pozdrawiam!!

Karola ponad wszystkie luksusy swiata cenię sobie luksus siedzenia we własnym domu. Nie lubię wyjeżdżac co nie znaczy że nie mogę Cię kiedyś odwiedzic bo jest blisko.Pozdrawiam serdecznie.