Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Urszulla 19:19, 11 gru 2012

Poczytałam o Twoich planach majowych....niesamowite
eliza3 19:38, 11 gru 2012

Fajny wypad Ci się szykuje, okazuje się, że planować trzeba dużo wcześniej to i bilety tańsze i jeszcze atrakcyjny nocleg można wypatrzyć, życzę powodzenia, aby wszystko udało Ci się załatwić po Twojej myśli.
agata_chrosc... 20:05, 11 gru 2012

Karola, ja jeszcze polecam Victoria&Albert Museum - to bardzo ciekawe miejsce, pokazuje dzieła sztuki i eksponaty w sposób, jak robiono to w XIX wieku. I super ciekawe jest tez Tate Britain - niesamowite malarstwo brytyjskie, na prawdę rzadko widuje sie takie zbiory. No i Tate Modern - dla samego budynku warto. Ale to oczywiście jeśli ktos to lubi, bo tak zazwyczaj to mało kto lubi. Super ciekawa jest też dzielnica Docklands ze słynną Canary Wharf - dla wielbicieli wspólczesnej architektury przykład udanego przekształcenia slumsów w apartamentowce i biurowce. Trudno sie tam zdecydować gdzie pojechać i co zobaczyć.
popcorn 20:56, 11 gru 2012

Hej Ula, znalazłam świetną stronkę, z ludźmi użyczającymi własne mieszkania - taniej niż w hotelach, w ciekawych miejscach, w centrum, strefa 2ga zwykle
Ela - noclegi trzeba powoli rezerwować, wcale nie jest tak łatwo o miejsca w przyzwoitych jeszcze cenach... w tym tygodniu będę starała się coś zorganizować.

Jeśli nie wypali z tą barką (gość się nadal nie odzywa...) mam fajne mieszkanie zaraz przy targu ogrodniczym Columbia Road Market już rozmawiałam z właścicielem, termin wolny Blisko do Camden Town z mnóstwem sklepików - vintage clothing i second hand - moje ulubione "szpermarkety". A w Londynie same perełki, nie to co u nas
Na jachcie nocowałam kiedyś w porcie w Atenach, było super - cały dzień zwiedzania, a na noc do portu

Agatko - nie pamiętam czy byłam w Victoria and Albert, chyba nie... zobaczę co tam dają Na razie mam plan opracowany rzeczy koniecznych do obejrzenia. Tate Gallery - nuudy Panie, nudy żartuję, ja chętnie, ale Młoda... zobaczymy Blisko Docklands jest sporo mieszkań do wynajęcia, chciałabym zajrzeć na Canary Wharf To tylko 3,5 dnia, a tyyyle do obejrzenia!
agata_chrosc... 21:29, 11 gru 2012

Wiesz co, wydaje mi się, że Tate Modern może być dla niej całkiem fajne. Sztuka nowoczesna czasem bardziej robi wrażenie zabawek niż czegoś powaznego A sam budynek, zwłaszcza hall wejściowy jest tak imponujący, że nawet na najmłodszych robi wrażenie. I fajny spacer stamtąd słynnym mostem Millenijnym na drugą stronę Tamizy wprost do katedry Św Pawła
Celina 22:15, 11 gru 2012

popcarol napisał(a)
Irenko - yyy nie umówiłam się, jutro to zrobię~!
Dzisiaj szukam miejsca noclegowego w Londynie. I znalazłam barkę mieszkalną przycumowaną na stałe na Tamizie. Koniecznie musimy ją wynająć! Cena przyzwoita, taniej niż w hotelu, a jakie przeżycie dla Młodej!
Czekam na kontakt - mam nadzieję właściciel mi odpowie

Super pomysł. Oby wypalił!
monteverde 22:37, 11 gru 2012

No to ciekawy wypad się szykuje Karolka
popcorn 09:51, 12 gru 2012

Agatko - Tate Modern wpisane do listy życzeń Zobaczymy czy się uda
Celinko - jeden gość od łódki nie odpowiada, znalazłam kolejną - bliżej centrum, liczę na kontakt! Zobaczcie jak fajnie:

link

Widzę już minę Młodej jak to zobaczy

Aniu - nie mogę się doczekać Zimo precz, mógłby już marzec choćby być...

pozdrawiam!!
popcorn 15:21, 12 gru 2012

Ubraliśmy z Młodą choinkę
Tu ubiegłoroczna, teraz też podobna (doszły różowe bombki czekoladowe z księżniczkami... no comment

; ale fotkę zrobię jak będzie jaśniej - teraz szaro i ponuro...

Bogdzia 15:21, 12 gru 2012

Fajne masz plany Karolina . Gabrysia będzie takim noclegiem zachwycona.Fakt mógłby już byc marzec , mnie tez by sie to podobało choc nigdzie sie nie wybieram. Pozdrawiam.