Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Bogdzia 20:11, 21 kwi 2013

Karola dzieki za roslinki które mi Anitka przywiozła. Tylko nie wiem co to jest takie drobne jasno zielone.Chyba Ci kłopot zrobiłam z tymi klonami dla Krysi bo czytam ze nie będzie miał kto podlewac.No coż jak sie Krysia po nie nie zgłosi to trudno, ale moze sie pojawi.Ja jej nie uprzedzałam że dam bo nie wiedziałam do ostatniej chwili ze pojaę do Anity a one na Krysię czekają już od tamtego roku. Pozdrówka.

Nie zauważyłam wczoraj że to akurat 900 strona. Gratulacje.

popcorn 20:16, 21 kwi 2013

Bożenko myślę że się zobaczymy z Krysią w międzyczasie, jeśli ona nie przyjedzie to moja Teściowa codziennie jeździ obok nas, mieszka w Zduńskiej Woli tam gdzie Krysia ma dom. Już nie raz przekazywałam roślinki przez Teściową, będzie dobrze. A jak się nie uda, postawię w cieniu i 5 dni przetrwają? Podleję dobrze przed wyjazdem
To drobniutkie to werbena patagońska, czytałam że nie miałaś? To większe to lawenda francuska, niestety na zimę do cieplejszego miejsca trzeba przenieść, ale za to pięknie kwitnie

pozdrawiam! przylaszczka cudna
renatamama3 20:41, 21 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Boćku bo jak się kręcić, to z efektem Cieszę się że trochę udało się zrobić Efektywny weekend

Renatko - jeszcze nie rozsypałam nawozu, więc póki tego nie zrobię efekt zapewne będzie marny Niestety nie zapowiadają deszczu, który by się przydał żeby nawóz rozpuścić... jeśli w przeciągu kilku dni nie popada, będę sypać i lać z węża.. cóż, trudno.

My też lejemy ,mamy wkopany zbiornik w ziemię 1200 litrów,ale, dziś się woda skończyła.
renatamama3 20:41, 21 kwi 2013

popcarol napisał(a)
Boćku bo jak się kręcić, to z efektem Cieszę się że trochę udało się zrobić Efektywny weekend

Renatko - jeszcze nie rozsypałam nawozu, więc póki tego nie zrobię efekt zapewne będzie marny Niestety nie zapowiadają deszczu, który by się przydał żeby nawóz rozpuścić... jeśli w przeciągu kilku dni nie popada, będę sypać i lać z węża.. cóż, trudno.

My też lejemy ,mamy wkopany zbiornik w ziemię 1200 litrów,ale, dziś się woda skończyła.
popcorn 21:00, 21 kwi 2013

Hmm przydałby mi się taki zbiornik! A wodę skąd macie, deszczówka, zbieracie z rynien?
Zastanawiałam się nad studnią, ale na górce mieszkamy... w sumie nie płacimy jakichś bajońskich sum za wodę... trudno. Jeśli nie popada w przeciągu kilku dni, będę sypać i lać

miłego wieczoru!
Madzenka 22:36, 21 kwi 2013

Boziu dobrze, że dopiero wieczorem poczytałam co zrobiłaś.... bo musiałabym do nocy w ogrodzie tyrać
Urszulla 22:58, 21 kwi 2013

Karola dla Twojej ciężkiej pracy Gratulacje i wątkowe na 900

popcorn 07:02, 22 kwi 2013

Marzenko, no cośty!
Ula - dzięki za kwiatka, to ciemiernik?

miłego dnia!!
Juzia 07:09, 22 kwi 2013

Oj Karola szykuj już szampana, bo tysiak niebawem
Gratki!
popcorn 07:51, 22 kwi 2013

Justynko cudna fotka! Dzięki
miłego dnia!