Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Po prostu ogród...

Po prostu ogród...

Juzia 12:44, 11 mar 2012

Piękne jajo, zdolna córcia
Borbetka 09:17, 12 mar 2012

Sylllwio witam się z Tobą i Twoim ogrodem, uroczy pod każdym względem i pięknie zadbany (takie uwielbiam). Będę zaglądać do Ciebie i może zainspiruję swoją starszą córę, żeby chciała tak jak Twoja córcia tak pięknie dekorować przedmioty. Choinki na Boże Narodzenie cudne, a to jajo ... nie wiem co napisać jeszcze.
Ja chyba też w tym roku posadzę pelargonie wprost do gruntu przy domku dla dzieci, ostatnimi laty jakoś w skrzynkach je zaniedbywałam, a mam dość wilgotną glebę i podlewać tak często nie trzeba. Bardzo dziękuję i pożyczam pomysł za Twoim zezwoleniem oczywiście

borówcowy-raj
Ewa 12:33, 12 mar 2012

Bardzo piękna pisanka a można zamówić?
justi 14:05, 12 mar 2012

To jajko takie ładne jak torcik..
Ewa 07:52, 13 mar 2012

No i co będą następne ?
sylllwia 09:21, 13 mar 2012

Dziękuję Wam za odwidziny
sylllwia 09:22, 13 mar 2012

Ewa napisał(a)
Bardzo piękna pisanka a można zamówić?

Ewa muszę spytać córkę, ale myślę, że będzie chętna.
Wczoraj miała bardzo zagoniony dzień nawet wieczorem nie miałam czasu na Ogrodowisko wejść.
sylllwia 09:29, 13 mar 2012

Borbetka napisał(a)
Sylllwio witam się z Tobą i Twoim ogrodem, uroczy pod każdym względem i pięknie zadbany (takie uwielbiam). Będę zaglądać do Ciebie i może zainspiruję swoją starszą córę, żeby chciała tak jak Twoja córcia tak pięknie dekorować przedmioty. Choinki na Boże Narodzenie cudne, a to jajo ... nie wiem co napisać jeszcze.
Ja chyba też w tym roku posadzę pelargonie wprost do gruntu przy domku dla dzieci, ostatnimi laty jakoś w skrzynkach je zaniedbywałam, a mam dość wilgotną glebę i podlewać tak często nie trzeba. Bardzo dziękuję i pożyczam pomysł za Twoim zezwoleniem oczywiście

borówcowy-raj

Borbetko dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego ogrodu i zapraszam częściej. Twój ogród jest bardzo zadbany i masz świetnie skomponowane rabaty, a pomysł z drzewami w żwirku super.
Pelargonie w gruncie polecam, rosną zdycydowanie lepiej niż w skrzynkach
ell 09:35, 13 mar 2012

Gdzie zagladnę tam już jakieś prtzygotowania świąteczne. Żeby tak moja córa tak chciała coś udekorować. Pomarzyć można. Śliczne jajo.
zbigniew_gazda 09:38, 13 mar 2012

Sylwio - piękna pisanka i bardzo oryginalna. Wielkie uznanie dla zdolności i cierpliwości córki.