Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

Basiaw 08:23, 11 cze 2012

Zakradłam się przy porannej kawie zobaczyć, co u Niki słychać a tu tak ładnie! Jestem pod wrażeniem i tego szpaleru wierzb z tawułami i schodów z paskiem ze żwiru, świetny efekt, gratuluję efektu!
O tarasowych ozdobach, niesamowitych tabliczkach do ziół nie wspomnę, zdolna bestyjka z Ciebie
Ja w sobotę też sadziłam tawuły, żywopłocik przy ścieżce wejściowej sobie zrobiłam, tak mi się podobają, że chyba jeszcze gdzie indziej je dołożę.
monitka 08:37, 11 cze 2012

Nika miałam zmierzyć jaka duża jest moja tawuła po trzech latach ale zapomniałam...

No kochana ale ty masz na bogato na tarasie i ślicznie!!!

Pomocnik jak zwykle uroczy i grunt że sam sobą się zajmie a mamie da popracować
jotka 09:01, 11 cze 2012

Ślicznie Dbasz o ogół i szczegół
pozdrawiam
Lena 09:53, 11 cze 2012

Piękne zmiany
Przejrzyście,elegancko - super.
arcobaleno 11:14, 11 cze 2012

Pięknie, pięknie - coraz piękniej
A Mały Ogrodowy Pomocnik ćwiczy kanciki
Cudne masz kwiaty i świetne zdjęcia robisz - takie jak lubię
nika 13:34, 11 cze 2012

mira, madzioskoczek, bialofiolet - dziewczyny dziękuję Wam za dodające skrzydeł słowa

Diana - chyba zacznę chować na noc skrzyneczkę i świecznik.... hahahaha... żartowałam

Basiu - dziękuję Bardzo miło, kiedy coś, co robisz, podoba się jeszcze komuś Widziałam Twoje tawuły i naprawdę będzie ładnie, jak się rozrosną One są podobno bezproblemowe, więc i u mnie na pewno znajdą jeszcze gdzies miejsce...

monitko - nic nie szkodzi jak się zbytnio rozrosną to zamiast kulek będzie żywopłocik a na kawkę na tarasie nieustająco zapraszam... daj tylko znać, jak będziesz w L.
Pomocnik niestety bardzo chce "pomagać"... piszę "niestety", bo wiadomo... wszystko trwa 10 razy dłużej

jotka, Lena - ślicznie Wam dziękuję takie pochwały sprawiają, że się rumienię... ale jednocześnie jeszcze bardziej mi się chce

Marta - nawet nie wiesz, ile dla mnie znaczy komplement od Ciebie na temat zdjęć... dziękuję Staram się bardzo... ale doskonale wiem, że daaaaaaleko im do ideału... no i sprzęt mógłby być lepszy ale to, jak powstanie ogród... czyli za 100 lat! hahahahaha
nika 13:47, 11 cze 2012

Nie byłabym sobą, gdyby ostatnia wizyta w szkółce nie zakończyła się nieplanowanym zakupem
Tym razem ofiarą padły dwa miłorzęby Mariken
I od soboty (póki co... zanim znajdę im odpowiednie miejsce w ogrodzie) dumnie witają gości na tarasie

abiko 13:53, 11 cze 2012

Nika, podglądam..śliczny miłorząb w gustownej donicy
nika 13:56, 11 cze 2012

Ale mój M. i tak był lepszy...
Zobaczył to coś i uparł się okrutnie, że musimy to posadzić w naszym ogrodzie
I teraz kombinuję od piątku, gdzie by tu to brzydactwo upchnąć
nika 14:01, 11 cze 2012

A w sobotę w końcu skończyłam sadzić świerki serbskie i thuje smaragd pod płotem od strony sąsiada_jakiego_nie_życzę_nawet_najgorszemu_wrogowi