Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

Tu, gdzie zaczynają spełniać się sny...

motylla 20:11, 01 cze 2012

Ja - budżetówka, to już w ogóle bida;D, nie muszę sobie blokady zakładać Ale mam mały ten mój ogródek, na dobrą sprawę parę konkretów i dużo wypełniaczy tylko mi już zostało Nie ma tego złego...
Stolik - już sobie wyobrażam... Muszę kiedyś na giełdę się wybrać, na starocie...
Ana 20:18, 01 cze 2012

motylla napisał(a)

Stolik - już sobie wyobrażam... Muszę kiedyś na giełdę się wybrać, na starocie...

uwaga, to wciąga równie mocno jak ogród
Ale ja to jestem zboczona, no bo kto o zdrowych zmyslach cieszy się jak wariat na myśl o stareńkim zniszczonym stoliku
Linka 22:34, 01 cze 2012

motylla napisał(a)
Ja - budżetówka, to już w ogóle bida;D, nie muszę sobie blokady zakładać Ale mam mały ten mój ogródek, na dobrą sprawę parę konkretów i dużo wypełniaczy tylko mi już zostało Nie ma tego złego...

Gosia, budżetówko ciesz się że masz mały ogródek bo przy dużym to z torbami byś poszła jak ja
motylla 22:44, 01 cze 2012

Tak sobie, Agatko, tłumaczę Nie wiem, jak wy to robicie, żeby to najpierw urządzić, potem obrobić
Linka 23:13, 01 cze 2012

motylla napisał(a)
Tak sobie, Agatko, tłumaczę Nie wiem, jak wy to robicie, żeby to najpierw urządzić, potem obrobić

Ja jeszcze nie radzę sobie do końca ani z jednym ani z drugim,.................... bo ja też budżetowa
Ania 00:15, 02 cze 2012

Nika, ale pracuś z Ciebie, przejrzałam cały Twój wątek, cały wieczór dzisiaj z Twoim ogrodem spędziłam bardzo mi się podoba Twoja konsekwencja w działaniu, ja niestety wymiękam A bratki mam identyczne i też takie giganty urosły i szkoda mi ich wyrzucać. Pozdrawiam cieplutko
popcorn 08:22, 02 cze 2012

Oj starocie tez wciagaja, wsrod smieci mozna perelki wyszukac pozdrawiam, milej - choc zimnej - soboty!
Basiaw 09:07, 02 cze 2012

Nika, jak tam sadzenie roślinek? Mnie krew i inne takie zalewają z irytacji na pogodę, czy te wichury się nie skończą? W czwartek dostałam przesyłkę z trawki.pl , 42 doniczki z trawami do posadzenia a ja wczoraj walcząc z żywiołem ledwie 6 trawek posadziłam

Twoje zakupy są piękne, gratuluję!

Czy ta szkółka w której kupowałaś to taka połączona z restauracją, w której był kręcony odcinek Kuchennych rewolucji?
nika 11:48, 02 cze 2012

Basiaw napisał(a)
Nika, jak tam sadzenie roślinek? Mnie krew i inne takie zalewają z irytacji na pogodę, czy te wichury się nie skończą? W czwartek dostałam przesyłkę z trawki.pl , 42 doniczki z trawami do posadzenia a ja wczoraj walcząc z żywiołem ledwie 6 trawek posadziłam

Twoje zakupy są piękne, gratuluję!

Czy ta szkółka w której kupowałaś to taka połączona z restauracją, w której był kręcony odcinek Kuchennych rewolucji?

Basiu. pogoda skutecznie miesza nam szyki... Roślinki wciąż czekają na lepsze dni Dzisiaj tak mocno wieje, że nawet nie chce mi się wychodzić do ogrodu...

Twoje zakupy są imponujące! 42 doniczki... niezły zakup! A poiedz mi, jak te trawy, które kupiłaś? Duże te sadzonki? No i w jakim stanie przyszły? Warto tam kupować?

Ta szkółka, w której ostatnio robiłam zakupy, to nie ta z Kuchennych Rewolucji. Tą mi odradzono ze względu na nienajlepszy stan roślin. Chociaż może się tam wybiorę, żeby sprawdzić kuchnię
nika 11:51, 02 cze 2012

Ania napisał(a)
Nika, ale pracuś z Ciebie, przejrzałam cały Twój wątek, cały wieczór dzisiaj z Twoim ogrodem spędziłam bardzo mi się podoba Twoja konsekwencja w działaniu, ja niestety wymiękam A bratki mam identyczne i też takie giganty urosły i szkoda mi ich wyrzucać. Pozdrawiam cieplutko

Witaj Aniu w moim zielonym świecie
Dziękuję za miłe słowa
To prawda, bratków szkoda... ale niedługo przyjdzie mi się z nimi pożegnać, bo rosną jak szalone i zaczynają się pokładać, a to już nie fajnie wygląda