Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

hanka_andrus 13:29, 01 sty 2014

Buziaczki noworoczne!
barbara_kraj... 22:09, 02 sty 2014

No to mamy ten 2014 rok, choć to zaledwie jego skrawek. Co przyniesie? Niech będzie hojny i dobry
Pozdrawiam, Jolu
Ps.koperkowa była? Ja podaję z grzankami, ryżem albo lanymi kluseczkami
Kasiek 00:03, 03 sty 2014

Jolu, buziole zostawiam, niech Ci zdrowko dopisuje, o reszte sie nie martwmy, sily troche co by machac lopatka w tym 2014 roku
paniprzyroda 00:14, 03 sty 2014

Pozdrawiam jeszcze noworocznie, zdrowia życzę.
Pszczelarnia 10:01, 03 sty 2014

Promienie słońca wysyłam od gór do morza! Raczej z górskiej naszej kameralnej kotliny.
jotka 21:05, 03 sty 2014

Witam
Nawet nie wiecie jak mi głupio, że się nie odzywam do Was, ale jestem w zupełnie innym "temacie życiowym, który tutaj zupełnie nie pasuje....
Chciałam Wam podziękować za życzenia i odwiedziny zdjęciem kwitnącego storczyka i ... ułamałam pęd kwiatowy

Troszkę do Was zaglądam w wolnych chwilach i gdy trafia się lepsza kondycja

Basiu, nie było koperkowej tylko ogórkowa, ale cieszyła się ogromnym powodzeniem Nie bardzo może to jest zupa na odświętne okazje (wykwintniejszy pewnie byłby jakiś krem), ale ważne żeby smakowała.
Koperkowa ustawiona w kolejce

Kasiu, z machaniem łopatką to pewnie nic nie wyjdzie, ale może sekator w ręku da się trzymać Oby tylko róże nie wymarzły, to przekwitnięte będę mogła ciachać, aby dać szansę zakwitnąć kolejnym pąkom

Eda, dzięki i wzajemnie pomyślności dla całej rodziny

Iwa, ciężko o róże bez kolców, ale oby tylko mocno nie kaleczyły

Ewo, promyki słońca dotarły

Przepraszam, że nie odpowiadam wszystkim indywidualnie, ale nawet konceptu czasem brakuje Mam nadzieję, że to stan przejściowy ....
jotka 21:24, 03 sty 2014

Hurra! Zrobiłam zdjęcie, którym się mogę z Wami podzielić.

Dostałam jak zwykle dużo prezentów. Pod choinką był tłok jak nigdy Jednym z podarunków był jak zwykle kalendarz z wydawnictwa Taschen. Tym razem nie o tematyce kwiatowej, ale też piękny i ciekawy. Tematem przewodnim są ogłoszenia drobne z połowy XX wieku. Ale zapaleniec ogrodowy zawsze znajdzie coś dla siebie Więc (z wyprzedzeniem) pokażę Wam kartkę, w temacie adekwatnym do naszego portalu

WilczaGora 21:27, 03 sty 2014

WSPANIAŁY !!!
Dzidka 21:32, 03 sty 2014

jotka napisał(a)
Hurra! Zrobiłam zdjęcie, którym się mogę z Wami podzielić.

Dostałam jak zwykle dużo prezentów. Pod choinką był tłok jak nigdy Jednym z podarunków był jak zwykle kalendarz z wydawnictwa Taschen. Tym razem nie o tematyce kwiatowej, ale też piękny i ciekawy. Tematem przewodnim są ogłoszenia drobne z połowy XX wieku. Ale zapaleniec ogrodowy zawsze znajdzie coś dla siebie Więc (z wyprzedzeniem) pokażę Wam kartkę, w temacie adekwatnym do naszego portalu

Przeczytałam u Ani, że wstawisz zdjęcie z kalendarza.
Przybiegłam i bardzo się cieszę, że tu jestem. Nie ma co prawda kwiatków, ale za to jaki kapelusik.
Joku 21:32, 03 sty 2014

Mam nadzieję że wstawiłaś ułamany pęd do wazonu. Przypomniały mi się storczykowe minibukiety z dawnych czasów, kiedy te kwiaty były bardzo drogie. Pewnie też je pamiętasz.
Dziękuję za życzenia noworoczne. Również życzę dużo dobrego.