Jolu też dzisiaj wieczorkiem doczytałam o dyskusji nt.działek Mieliśmy zamiar wybudować porządny domek .Ale dopóki sprawa sie nie wyjaśni to nie ma tematu !.
Nawet nie chcę myśleć ,że mogą nas wysiudać !!
Już kilka razy ciemne chmury zbierały się nad naszymi działkami i jakoś trwamy, to może i tym razem rozejdzie się po kościach ...Bo jak nie, to serce by mi chyba pękło
Ja jestem w podobnej sytuacji i wszelkie inwestycje ......odkładam na potem.....ale póki co...trwamy na posterunku.
Ja jestem w podobnej sytuacji i wszelkie inwestycje ......odkładam na potem.....ale póki co...trwamy na posterunku.
Ja na swojej działce tak głęboko zapuściłam korzenie, że chyba nie uda się mnie przesadzić ...
Zwiędnę, pogubię listki i ... po mnie
Ale na razie póki co to jutro się wybieram na działaczkę z uśmiechem na ustach i podkasanymi rękawami Nawet nowe rękawiczki sobie kupiłam, bo w sobotę na 60-tke do kolegi jestem zaproszona, więc pazurki muszę oszczędzać
Ja na swojej działce tak głęboko zapuściłam korzenie, że chyba nie uda się mnie przesadzić ...
Zwiędnę, pogubię listki i ... po mnie
Ale na razie póki co to jutro się wybieram na działaczkę z uśmiechem na ustach i podkasanymi rękawami Nawet nowe rękawiczki sobie kupiłam, bo w sobotę na 60-tke do kolegi jestem zaproszona, więc pazurki muszę oszczędzać
Haniu, Celinko, Weroniko, nie damy się tak łatwo
Wespół -w zespół
No a na sobotę mus zrobić manicure-pedicure
Witaj Jolu dobrze, ze humorek Cię nie opuszcza i bojowe nastawienie mnie powoli wraca chęć do działania dzisiaj sadziłam hosty w nowym zakątku, na fotki było za późno
Witaj Jolu
mam nadzieje,ze swoich ogrodow bedziecie bronic jak ..."jak niepodleglosci" !!!!!!
nawet nie umiem sowbie "sprobowac" wyobrazic co by bylo...
opacznosc zawsze czuwa wiec nic zlego stac sie nie moze ..i tyle!!!!
wiec poki co oszczedzaj pazurki na imprezke i rekawicach szalej ile wlezie !!!!
powodzenia w ogrodzie i za jakis czas wygladaj mnie na horyzoncie bo wlasnie juz lece po rower...!!!
a wiec do zobaczenia !!!!!!
Jolu, trzymam kciuki za działeczkę i za wszystkich innych, trzeba bronic jak niepodległości!!
i nie więdnij, tylko działaj, bo pogoda wraca, a pazurki koniecznie bez czarnego frencza pokaż
buziaki