Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

anula_wn 10:03, 28 mar 2012

Kaisia napisał(a)

no właśnie..... zakochałam się w Twoich Kasia łanach krokusów już na samym początku, gdy założyłaś wątek i postanowiłam MIEĆ takie same! cóż.... daleko mi do Twoich widoków padłam na kolana po raz kolejny, obłędnie masz ! przepięknie ! nieustannie podziwiam, a latem zachoruję znów na Twoje trawy... eh

Aniu ja uwielbiam kwitnace cebulowe w wiekszych ilościach z tego samego gatunku, krokusów musi być minimum 100 sztuk. Powiem Tobie, że gdyby nie ograniczenia finansowe były by jeszcze wieksze grupy, a tak chcąc kupić różne gatunki muszę się ograniczać....

100 sztuk w jednym miejscu? bo ja ze 200 dokupiłam jesienią, a efektu nie ma ! buuu
Kasiu, zawsze można co roku dosadzac cebul i przechytrzyc ograniczenia finansowe ja się tylko zawsze boję, że uszkodzę cebulki , które już są w ziemi....
Joanka 18:17, 28 mar 2012

Podziwiam cały czas
an_tre 18:29, 28 mar 2012

monteverde napisał(a)
Proszę i mam , dziękuję Kasiu ale szybko zakwitły, o wiele u Ciebie cieplej
Jakie milusie, śliczności i fajne ujęcie u mnie jeszcze listkami straszą
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
zbigniew_gazda 19:41, 28 mar 2012

Kasiu - podziwiam cały czas. Stworzyłaś ogród , że wygląda tak jakby go sama natura uformowała przez lata a nie ludzka ręka. I to jest to.Pozdrawiam.
Krys 22:05, 28 mar 2012

Kaisia napisał(a)
Krysiu na pierszym to klon palmowy dissectum, na drugim jodła kalifornijska compacta.

Dzięki Kasiu bardzo mi ię podobaja
siaaska 16:38, 29 mar 2012

Kasia gratuluję Wiosna to dobra pora.... A jeszcze taka wiosna jak u Ciebie... Godzinami przeglądam Twoje zdjęcia i jesteśmy z Arkiem tak zauroczeni Waszym ogrodem że marzy nam się taki u nas... Mostek już się pojawił...
Syla 16:47, 29 mar 2012

Piękne tulipanki , fajne zdjęcia i tak się będę powtarzać w nieskończoność
Joku 17:35, 29 mar 2012

Ja też dołączę mój zachwyt. Bardzo mi się podobają takie cebulkowe łączki. Marzą mi się takie w moim ogrodzie.
Gratuluję Kasiu - nie wiem czy dobrze się domyśliłam powodu
Basiaw 17:51, 29 mar 2012

Piękne tulipany! A jak szybko zakwitły, jestem pod wrażeniem.

Już się cieszę na podglądanie w następnych tygodniach i miesiącach jak u Ciebie trawy będą rosły
ell 18:06, 29 mar 2012

Pieknie. O takim wygladzie ogródka mogę tylko pomarzyć. Dobrze, że mogę poogladać u Ciebie fotki. Śliczne tulipany nie wspominając o krokusach.