Kasiu, jakie wspaniałe wiadomości ! i ja gratuluję dla mnie to był najpiękniejszy czas w życiu, pod każdym względem ogród poczeka.... a teraz Ty i dzidziuś Jesteście najważniejsi ! cieszę się bardzo Waszym szczęściem, daj się rozpieszczać
Ja też dołączę mój zachwyt. Bardzo mi się podobają takie cebulkowe łączki. Marzą mi się takie w moim ogrodzie.
Gratuluję Kasiu - nie wiem czy dobrze się domyśliłam powodu
Dziękuję za gratulacje Tak powiekszy się nam rodzinka o wyczekiwanego maluszka, chociaż to dopiero początek i samopoczucie jest marne, wierzę że będzie dobrze.
Ogród niestety na tym ucierpi, wiem o tym, dobrze że Tomek polubił pracę w nim i chętnie mnie zastępuje
Kasiu gratulacje trzymaj się i dbaj o siebie i o ogród
Dziękuję za gratulacje Tak powiekszy się nam rodzinka o wyczekiwanego maluszka, chociaż to dopiero początek i samopoczucie jest marne, wierzę że będzie dobrze.
Ogród niestety na tym ucierpi, wiem o tym, dobrze że Tomek polubił pracę w nim i chętnie mnie zastępuje
Kasiu ja też gratuluję, a o ogród bądź spokojna jest tak zadbany że Tomek sobie spokojnie poradzi, a Ty też za jakiś czas poczujesz się lepiej i ruszysz do boju
Dziękuję Wam Wszystkim serdecznie za gratulacje jesteście Kochane
Wiecie ja za bardzo nie wytrzymam, bez pracy w ogrodzie i bez pracy wogóle, zawodowo pracować jeszcze zamierzam, a w ogrodzie jak się da coś podłubię oczywiście, nie wyobrażam sobie innej opcji, mam tylko zabronione kopanie, przesadzanie i dźwiganie ciężarów co zawsze robiłam sama.
Muszę też trochę nauczyć się pokazywać paluszkiem
Bogda śledzie i pączki o matko co za zestawienie, na samą myśl jest mi niedobrze może za jakiś czas Teraz mam ciężki okres, bo męczą mnie potworne mdłości całodobowe, ale mam nadzieję niedługo przejdzie i wraz z piękną pogodą i ruszę do Ogrodu coś pogrzebać.
Tomek fajnie sobie ze wszystkim radzi stoi na wysokośći zadania, to on mi wszystkiego zabrania
Mam nadzieję, że opiekę nad swoim ulubionym trawnikiem przełoży też na rabatki i w przyszłości bedziemy to robić razem. Teraz to robi bo musi.... no moze chce
Aniu z przycinaniem klonów u mnie ro jest różnie, jeden obiełam mocniej bo chcę mu nadać pokrój bonsai innym tylko końcóweczki te pousychane, myślę że cięcie zależy od tego jaki wygląd klonika chcesz uzyskać.
Kasiu - przepiękna ta wiosna u Ciebie - boskie krokusy, a tulipany purissima też już u mnie kwitną - dzięki za przypomnienie nazwy tak w ogóle
I gratuluję nowego członka rodziny
Kasiu dołączam się do gratulacji Życzę Ci przyjemnego, spokojnego oczekiwania na maleństwo. Bez mdłości. Bardzo Ci dziękuję za rady, z płotem masz 100% racji
Kasiu - przepiękna ta wiosna u Ciebie - boskie krokusy, a tulipany purissima też już u mnie kwitną - dzięki za przypomnienie nazwy tak w ogóle
I gratuluję nowego członka rodziny
Ja chyba mieszkam w okolicach podbiegunowych, bo u mnie jeszcze żaden tulipan nie kwitnie Albo...za głęboko powtykałam cebule... Kasiu, piękna wiosna u Ciebie i aż się wierzyć nie chce, że 350 km, które nas dzieli "robi taką różnicę" w klimacie. No, ale jednak robi...