Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Syla 19:33, 30 mar 2012

Kaisia napisał(a)

Ja też dołączę mój zachwyt. Bardzo mi się podobają takie cebulkowe łączki. Marzą mi się takie w moim ogrodzie.
Gratuluję Kasiu - nie wiem czy dobrze się domyśliłam powodu

Dziękuję za gratulacje Tak powiekszy się nam rodzinka o wyczekiwanego maluszka, chociaż to dopiero początek i samopoczucie jest marne, wierzę że będzie dobrze.
Ogród niestety na tym ucierpi, wiem o tym, dobrze że Tomek polubił pracę w nim i chętnie mnie zastępuje

Pozwól , że i ja pogratuluję ... o rany poryczałam się ..... dbaj o siebie !!!! ściskam tym bardziej mocno
anula_wn 19:51, 30 mar 2012

Kasiu, jakie wspaniałe wiadomości ! i ja gratuluję dla mnie to był najpiękniejszy czas w życiu, pod każdym względem ogród poczeka.... a teraz Ty i dzidziuś Jesteście najważniejsi ! cieszę się bardzo Waszym szczęściem, daj się rozpieszczać
Krys 22:56, 30 mar 2012

Kaisia napisał(a)

Ja też dołączę mój zachwyt. Bardzo mi się podobają takie cebulkowe łączki. Marzą mi się takie w moim ogrodzie.
Gratuluję Kasiu - nie wiem czy dobrze się domyśliłam powodu

Dziękuję za gratulacje Tak powiekszy się nam rodzinka o wyczekiwanego maluszka, chociaż to dopiero początek i samopoczucie jest marne, wierzę że będzie dobrze.
Ogród niestety na tym ucierpi, wiem o tym, dobrze że Tomek polubił pracę w nim i chętnie mnie zastępuje

Kasiu gratulacje trzymaj się i dbaj o siebie i o ogród
Marta 23:02, 30 mar 2012

Ja również gratuluję Fajnie, że Twój M polubił pracę w ogrodzie, napewno dobrze zadba o niego
Joaska 07:40, 31 mar 2012

Kaisia napisał(a)

Kasiu ja też gratuluję, a o ogród bądź spokojna jest tak zadbany że Tomek sobie spokojnie poradzi, a Ty też za jakiś czas poczujesz się lepiej i ruszysz do boju
Lena 08:24, 31 mar 2012

Kasiu ,moc gratulacji , wypoczywaj a "ogrodowisko" wpadnie z pomocą do ogrodu - czyż nie?
Kaisia 09:33, 31 mar 2012

Dziękuję Wam Wszystkim serdecznie za gratulacje jesteście Kochane
Wiecie ja za bardzo nie wytrzymam, bez pracy w ogrodzie i bez pracy wogóle, zawodowo pracować jeszcze zamierzam, a w ogrodzie jak się da coś podłubię oczywiście, nie wyobrażam sobie innej opcji, mam tylko zabronione kopanie, przesadzanie i dźwiganie ciężarów co zawsze robiłam sama.
Muszę też trochę nauczyć się pokazywać paluszkiem
Bogda śledzie i pączki o matko co za zestawienie, na samą myśl jest mi niedobrze może za jakiś czas Teraz mam ciężki okres, bo męczą mnie potworne mdłości całodobowe, ale mam nadzieję niedługo przejdzie i wraz z piękną pogodą i ruszę do Ogrodu coś pogrzebać.
Tomek fajnie sobie ze wszystkim radzi stoi na wysokośći zadania, to on mi wszystkiego zabrania
Mam nadzieję, że opiekę nad swoim ulubionym trawnikiem przełoży też na rabatki i w przyszłości bedziemy to robić razem. Teraz to robi bo musi.... no moze chce

Aniu z przycinaniem klonów u mnie ro jest różnie, jeden obiełam mocniej bo chcę mu nadać pokrój bonsai innym tylko końcóweczki te pousychane, myślę że cięcie zależy od tego jaki wygląd klonika chcesz uzyskać.
Sebek 20:22, 31 mar 2012

Kasiu - przepiękna ta wiosna u Ciebie - boskie krokusy, a tulipany purissima też już u mnie kwitną - dzięki za przypomnienie nazwy tak w ogóle
I gratuluję nowego członka rodziny
AsiaP 17:00, 02 kwi 2012

Kasiu dołączam się do gratulacji Życzę Ci przyjemnego, spokojnego oczekiwania na maleństwo. Bez mdłości. Bardzo Ci dziękuję za rady, z płotem masz 100% racji
Domi 07:16, 03 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Kasiu - przepiękna ta wiosna u Ciebie - boskie krokusy, a tulipany purissima też już u mnie kwitną - dzięki za przypomnienie nazwy tak w ogóle
I gratuluję nowego członka rodziny

Ja chyba mieszkam w okolicach podbiegunowych, bo u mnie jeszcze żaden tulipan nie kwitnie Albo...za głęboko powtykałam cebule... Kasiu, piękna wiosna u Ciebie i aż się wierzyć nie chce, że 350 km, które nas dzieli "robi taką różnicę" w klimacie. No, ale jednak robi...