Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Safoya 15:34, 08 kwi 2012

keiki 19:37, 08 kwi 2012

Kasiu przeczytałam Twój wątek calutki. Jestem pod wrażeniem piękna Twojego ogrodu i klimatu, jaki w nim stworzyłaś. Prawdziwe żywe dzieło sztuki. Ehh.... miną lata świetlne, zanim ja stworzę w swoim ogrodzie namiastkę tego, co Ty stworzyłaś u siebie w trzy lata. Chętnie będę do Ciebie zaglądać, jeśli pozwolisz i kibicować Twoim poczynaniom ogrodowym. Korzystając z okazji dołączam do gratulacji-życzę spokojnego oczekiwania na maluszka. To dopiero prawdziwy cud tworzenia. Bezcenny- piszę to ja-mama mnóstwa dzieci
Krys 22:51, 13 kwi 2012

Kaisia napisał(a)

Kasiu jak się czujesz ? Maleństwo rośnie a powiedz prosze jakie masz trawy na tych dwóch zdjęciach ? jakbyś mogła je podpisać
Domi 06:37, 14 kwi 2012

Kasiu, pisałaś kiedyś, że pomylili Ci cebulki w sklepie internetowym. No więc mnie też to spotkało: zamiast białych tulipanków są czerwone Taka mała różnica... Pozdrawiam!
Kaisia 11:49, 14 kwi 2012

Witam Was wszystkich serdecznie i dziekuję bardzo za Świąteczne Życzenia.
Pozdrawiam poświątecznie.
Kiepsko się czuję dlatego tutaj nie zagladam..... już czekam na przypływ energi, a jej ciągle brak.
Nawet zdjęć nie porobiłam co jest aż nieprawdopodobne..... Może dziś, bo przecież tyle piękności kwitnie.
Okryłam jeszcze klony palmowe w Święta z obawy przed przymrozkami bo już miały listki i nie mam siły zdjąć okrycia, masakra....

Keiki miłe jest to co piszesz, ja jednak bardziej do siebie jestem krytyczna i uważam ze do dzieła sztuki daleko... Zapraszam Cię do kibicowania, postaram się robić zdjęcia kiedy tylko się da. Wierz mi że ani się nie obejrzysz, a Twój ogród bedzie już piekny, czas szybko leci.

Krysiu chodzi o miskanty? czy o wszystkie trawy?

Dominiko Tak pomylili mi odmiany zamówiłam białe w trzech odmianach, a były w jednej, nie było to uważam po czasie straszne, ale tak jak u Ciebie zamiana koloru z białych na czerwone to już nie fajnie, zwłaszcza jak nie pasują kolorystycznie do innych.
Ja jeszcze widzę u siebie, że wśród botanicznych różowych kwitną żółte, a miały być wszystkie te same.
Tak po mału zrobi się kolorowy misz masz zupełnie nie planowany przez nas....

Gardenarium 13:14, 14 kwi 2012

Domi napisał(a)
Kasiu, pisałaś kiedyś, że pomylili Ci cebulki w sklepie internetowym. No więc mnie też to spotkało: zamiast białych tulipanków są czerwone Taka mała różnica... Pozdrawiam!

Miałam to samo z hipkami, zamiast zielonych czerwone, taka malutka różnica, nie warto się martwić

Instagram Ogrodowiska
Krys 22:15, 14 kwi 2012

Kasiu chodzi mi o wszystkie,ale w szczególności o miskany jesli to nie kłopot
Kaisia 11:08, 15 kwi 2012

Krysiu opisałam dla Ciebie, mam nadzieję że coś widać.

Kaisia 12:15, 15 kwi 2012

Kilka zdjęć z wczoraj które udało mi się zrobić, niestety przegapiłam kwitnienie niektórych tulipanów botanicznych, już przekwitają....

Na te jeszcze się załapałam

Hiacynty, pieknie pachną jak się obok stoi...

Kaisia 12:17, 15 kwi 2012

Widoczek z cebulicami

Szafirki

Pierwiosnek

Wczoraj sie zdziwiłam bo hosty już w wiekszości na wierzchu