Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Madzenka 23:00, 08 maj 2012

Domi napisał(a)

Kasi nie ma a tu tyle pytań
I ja przybiegam z moim pytaniem, czy rozlpenice wszystkie u Ciebie ruszyły? Moja black beauty nawet nie drgnie...
Moje bambusy wyglądają na całkowicie nieżywe. Nie wiem czy już je wycinać. Czy jeszcze czekać??? W czoraj w Ogrodzie botanicznym widziałam takie ususzone i jeszcze ich nie wycięli a wszystko w tym ogrodzie jest na tip top, więć chyba na cięcie bambusów jeszcze za wcześnie???

Marzenko, moje rozplenice też jeszcze nie dają znaku życia: jak obcięłam na wiosnę, tak mam suche kępy.

Czyli jest jeszcze światełko w tunelu
Ginger 10:11, 09 maj 2012

Kaisia napisał(a)

Witam Kasiu, zaglądam i podziwiam. W moim ogrodzie też jest mostek co prawda kupowałam go bez pomysłu na japoński ogród bo nawet nie wiedziałam nic o tematyce japońskich cudnych ogrodów chciałam żeby prowadził do kącika wypoczynkowego a kolor wyszedł przypadkowo taki czerwonawy bo resztę elementów w ogrodzie (studnia i wiatrak) malowałam w kolorze machoniu ale bejcą innej firmy ale firma firmie nie równa to i paleta barw inna.

Witaj u nas w ogrodzie, zaciekawiłaś mnie swoim, ale widzę że jeszcze nie pokazałaś .
Przedstaw nam swój ogród na pewno jest ciekawy.

Kasiu wątek założony, ale bez podpisu bo jakaś nie kumata jestem i wszelkie próby nieudane napisałam do admina może pomoże .

Widzę, że rozmawiacie o trawach tak cichutko dodam coś o moich trawach miskanty sinensis (mam 5 sztuk) cztery ruszyły powolutku ale one też malutkie są bo sadzone na jesień jeden śpi i chyba już nie się obudzi , miskant morning light również śpi bez oznak życia bardzo go szkoda bo miałam go 3 lata, rozplenice dwie śpią natomiast trzecia ruszyła jak szalona i to najmłodsza bo roczna dwie pozostałe były 3 lata i chyba już nie wstaną po zimie. I jeszcze miskant kleine fontane też uśpiony .
GabiK 14:38, 09 maj 2012

Kasiu, moje trawy też się pomału budzą, ale Morning Light chyba się nie obudzi.
ocia79 16:58, 09 maj 2012

Kasiu bardzo lubie Twoj ogrod za ta ilosc pieknych traw i kamieni.PIEKNIE:
Ginger 19:50, 10 maj 2012

Żeby tak można było zrobić kopiuj i wklej do mojego ogrodu . Dokładniej się przyjrzałam i hmmmmmm dech zaparło. Cudnie .
hania 23:00, 10 maj 2012

Witaj Kasiu! wpadłam odwiedzić Twój piękny ogród,piękne zdjęcia
KasiaWB 18:16, 17 maj 2012

Witaj Kasiu, piękny wiosenny ogród pokaż więcej
Madzenka 23:40, 18 maj 2012

A Kasia się nie odzywa...
nieszka 23:46, 18 maj 2012

Jak tam Kasia Twoje trawy? Ja miałam tylko 10 szt ale wszystkie musiałam wyrzucić co do jednej... Największe moje rozczarowenie tej wiosny...
monteverde 00:51, 19 maj 2012

Pozdrawiam Kasiu