Witam Kasiu, zaglądam i podziwiam. W moim ogrodzie też jest mostek co prawda kupowałam go bez pomysłu na japoński ogród bo nawet nie wiedziałam nic o tematyce japońskich cudnych ogrodów chciałam żeby prowadził do kącika wypoczynkowego a kolor wyszedł przypadkowo taki czerwonawy bo resztę elementów w ogrodzie (studnia i wiatrak) malowałam w kolorze machoniu ale bejcą innej firmy ale firma firmie nie równa to i paleta barw inna.
Witaj u nas w ogrodzie, zaciekawiłaś mnie swoim, ale widzę że jeszcze nie pokazałaś .
Przedstaw nam swój ogród na pewno jest ciekawy.
Kasiu wątek założony, ale bez podpisu bo jakaś nie kumata jestem i wszelkie próby nieudane napisałam do admina może pomoże .
Widzę, że rozmawiacie o trawach tak cichutko dodam coś o moich trawach miskanty sinensis (mam 5 sztuk) cztery ruszyły powolutku ale one też malutkie są bo sadzone na jesień jeden śpi i chyba już nie się obudzi , miskant morning light również śpi bez oznak życia bardzo go szkoda bo miałam go 3 lata, rozplenice dwie śpią natomiast trzecia ruszyła jak szalona i to najmłodsza bo roczna dwie pozostałe były 3 lata i chyba już nie wstaną po zimie. I jeszcze miskant kleine fontane też uśpiony .