Kasiu ta lawenda jest z sadzonek, które mi się wysiały na poprzedniej działce.
Jest tam posadzone sporo krzaczków obok siebie dlatego daje taki efekt, rośnie w osłonietym miejscu na słonecznym stanowisku, jest często przycinana, może to jest sekretem.
Kasiu uwielbiam do Ciebie zaglądać, czuć u Ciebie taki ład, spokój... no cód poprostu, az nie chce się wierzyć że ogród jest taki mlody, a Trawy masz obłędnie wielkie, moje przy Twoich o liliputy
Zawsze jest co oglądać, a jeszcze fajniej uczestniczyć w tworzeniu nowego ogrodu, widzieć jak powstaje i rośnie z czasem. Dlatego kompleksy na bok, bo są niepotrzebne, każdy był na początku tworzenia ogrodu.
Kasiu uwielbiam do Ciebie zaglądać, czuć u Ciebie taki ład, spokój... no cód poprostu, az nie chce się wierzyć że ogród jest taki mlody, a Trawy masz obłędnie wielkie, moje przy Twoich o liliputy
Aniu i Twoje trawy będą wielkie, zazwyczaj po drugiej zimie trawy się mocno rozrastają, a Twoje pewnie kupione w zeszłym roku.
Aniu i Twoje trawy będą wielkie, zazwyczaj po drugiej zimie trawy się mocno rozrastają, a Twoje pewnie kupione w zeszłym roku.
tak, wszystkie z ubieglego roku, o dziwo wszystkie przeżyly zatem nie pozostaje mi nic innego tylko czekać jak ja nie lubię tego słowa....
Kasiu przepieknie u Ciebie! Ja tez juz bym taki chciala "odchowany" piekny i tylko plewic...a ja jestem na samym poczatku dopiero...ogrodzenie, kostka, prad etc...etc...
Mam male pytanie dotyczace lamp. Czy lampy ktore posiadasz sa z inoxu? Czy one nie rdzewieja? Bo ja mam przy wejsciu taka lampe z inxou i gdzieniegdzie rdza sie pojawila. Boje sie teraz takiego zakupu bo nie lubie jak cos sie tak brzydko starzeje. Moze inox mialam beznadziejny albo cus! W kazdym razie poprosze Cie o rady. Bardzo serdecznie pozdrawiam!!!!
Sabinko te lampy są zrobione z blachy nierdzewnej ( kwasówka ) i nie rdzewieją, chociaż jedna po zakupie od razu puściła rdzę z małej śrubki, na szczęście reklamacja uwzględniona i jest ok.