Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród - co dalej?

Mój ogród - co dalej?

popcorn 12:16, 24 paź 2011

Ale u Ciebie pięknie, Ewo!
Przestraszyłaś mnie z tą publikacją, moje wypociny też mają zamieścić - w grudniowym i styczniowym numerze...
Płacą po publikacji, więc już umowę powinnaś mieć... ciekawe jak moje wypociny pozmieniają :/

Grandiflora obłędna - też ze 2 miesiące temu kupiłam jedną, ciekawe jak przezimuje... u mnie po kwiatach już śladu nie ma...
pozdrawiam!
Syla 12:35, 24 paź 2011

ewaglen napisał(a)

Oto mój grill - drzwiczku środkowe, wędzarka - drzwiczki po lewej i kuchnia.po prawej.

Na dole trzy wnęki. Planujemy tam drewniane skrzyneczki robione na miarę, by rupieci nie było widać.
Pod sufitem widoczna jest biała plandeka robiona na miarę. Na zimę ją spuszczamy. Nie podoba nam się to że ją widać. Planujemy tak wykończyć drewnem żeby można było ją ukryć. Narazie do końca nie wiemy jak

Ja u siebie będę budować podobną wiatę . Mój M wymyślił zamykanie boków ścian na zimę i przeciw wiatrom, roletami . Tyle , że u mnie będą duże okna a u Ciebie są otwarte ściany hmmm..... zapytam mojego szwagra bo się tym zajmuje ???? Jeśli jesteś oczywiście zainteresowana .....

Jeszcze raz wyrażę swoje zachwyty ogrodem ...... Tak wymuskany ogród chcę i ja Wielki szacun za perfekcję nasadzeń i całą resztę
ewaglen 15:01, 24 paź 2011

Dzięki Syla za mile słowa pod adresem mojego ogrodu Ty masz również bardzo piękny!!! Obserwuję Twój zapał, determinację i efekty. Już niedługo będzie w całości wymuskany Jestem pełna podziwu. Gratuluję
Jeśli chodzi o wiatę, masz na myśli rolety zewnętrzne, czy tak? To u nas byłoby najlepsze rozwiązanie. Chyba wszystko się da zrobić, kwestia za ile? Jeśli możesz zapytać szwagra o koszt takowej inwestycji, to bardzo Cię proszę. Moja altana ma chyba 4m x 5m.
ewaglen 15:06, 24 paź 2011

popcarol napisał(a)
Ale u Ciebie pięknie, Ewo!
Przestraszyłaś mnie z tą publikacją, moje wypociny też mają zamieścić - w grudniowym i styczniowym numerze...
Płacą po publikacji, więc już umowę powinnaś mieć... ciekawe jak moje wypociny pozmieniają :/

Grandiflora obłędna - też ze 2 miesiące temu kupiłam jedną, ciekawe jak przezimuje... u mnie po kwiatach już śladu nie ma...
pozdrawiam!

Witaj Fajnie, że mnie odwiedziłaś
Czy w tej samej gazetce mają umieścić? zaproponowali mi jeszcze coś, ale nie podoba mi się to, co napisali, więc nie będę nic wysyłać.

Pieniądze mam już na koncie
popcorn 15:28, 24 paź 2011

Hej Ewo, odwiedzam co jakiś czas, żeby się napatrzeć
tak, w tej samej gazecie... ciekawa jestem, w sprzedaży od 5go listopada...

pozdrawiam serdecznie,
Karolina
Syla 16:08, 24 paź 2011

ewaglen napisał(a)
Dzięki Syla za mile słowa pod adresem mojego ogrodu Ty masz również bardzo piękny!!! Obserwuję Twój zapał, determinację i efekty. Już niedługo będzie w całości wymuskany Jestem pełna podziwu. Gratuluję
Jeśli chodzi o wiatę, masz na myśli rolety zewnętrzne, czy tak? To u nas byłoby najlepsze rozwiązanie. Chyba wszystko się da zrobić, kwestia za ile? Jeśli możesz zapytać szwagra o koszt takowej inwestycji, to bardzo Cię proszę. Moja altana ma chyba 4m x 5m.

Dokładnie tak , rolety zewnętrzne .... Podeślę mu zdjęcie , wieczorkiem ma być w domu to zobaczy ..... Podaj mi proszę jeszcze wymiary pomiędzy słupami ????
sylllwia 18:23, 24 paź 2011

Ewa fajna ta Twoja altanka z grilem, wędzarką i miejscem do biesiadowania
Kaisia 18:36, 24 paź 2011

Ewo co tutaj jestem to się od nowa zachwycam, altanka zawsze przyciąga moją uwagę genialne wykonanie.
ewaglen 18:59, 24 paź 2011

Syla napisał(a)

Dokładnie tak , rolety zewnętrzne .... Podeślę mu zdjęcie , wieczorkiem ma być w domu to zobaczy ..... Podaj mi proszę jeszcze wymiary pomiędzy słupami ????

Dzięki
Wymiary mojej altany między słupami to: 3,5 x 4,5
isia33 21:24, 27 paź 2011

Wpada z rewizytą Mojemu mężulkowi podoba się taka altana z grillem i wędzarnią. Niestety, mamy za mały ogród Jak Ty to robisz, masz tak wszystko dopieszczone i dopięte. U mnie może tak będzie kiedyś, jak dzieci podrosną