Jaki ty masz piękny trawnik, u nas ostatnio codziennie pada i nawet nie ma go jak skosić. Długie łęty się porobiły, grzyby wychodzą, a w korze tona chwastów, jak wyjdzie w końcu słońce, to nie będzie wiadomo w co ręce włożyć.
Z tego powodu kupilam teraz nozyce do zywoplotu z akumulatorem.8 lat kabla nie przecielam a w zeszlym roku 5 razy! Poza tym rabaty juz geste i latanie z kablem wkurzalo mnie strasznie.
Podziwiam Cię, że choć nie wychowana na wsi nie boisz się ubrudzić rąk
Moje miastowe koleżanki bardzo mi się dziwią, że jak to ... czy ja naprawdę lubię grzebać w tej ziemi
Aga, grujecznika mam od jesieni 2019 i jest ładny tylko wiosną jak ma te różowe gałązki.
Rozumiem, że w 2020 go przypaliło, bo było upalnie, ale dlaczego w tym roku
A on nie wypuszcza nowych listków w miejsce suchelców
To z Twoim judaszowcem i tak jest lepiej.
Twoje róże cudne, cała reszta także, niezmiennie się zachwycam
Nawet nie sądziłam że tak mnie może wkurzać nieskoszona trawa więc fotek nie było . Pojawiła się huśtawka, żeby nie powiedzieć deska na sznurze .
Hortensja Diva Fiore jak co roku nie zawodzi ilością kwiatów. Żeby tylko fioletowa zechciała być .
Że też nie doczytałam że jeżówki Delicious Candy to takie potwory są .
Rozhulały się aż za bardzo. A taki był misterny plan że będą zasłaniać nóżki hortkom . A tu zasłoniły je w całości .
Czytałam, że Mont Blanc dorastają do 1,5 m a one są niewiele wyższe niż je kupiłam w szkółce w zeszłym roku. Widać potrzebują więcej czasu albo więcej wody .