Moje już nie pierwszy raz kwitną pełnym kwiatem Dorotko, ale czy siewki okażą się pełne nie wiem.
Mam też pełne w innych kolorach z Jasionki przywiozłam w zeszłym roku I już się siewek kilku doczekałam za dwa trzy lata zobaczymy co to z nich będzie
Dziękuję EwoUdało mi się w ogrodzie stworzyć piekną wiosne i jesień z latem jest mi o wiele trudniej, ale tak sobie myślę, ze może dobrze mieć ten okres uspokojenia kolorów w ogrodzie jak upały są...
Hortensje wtedy cieszą w kilku miejscach
W Twoim ogrodzie nigdy nie jest nudno od wiosny do zimy coś się dzieje u mnie na jesieni zdobią astry, jest tyle pięknych odmian, może się skusisz na jakąś? ja wiosną muszę podzielić moje bo za bardzo się rozrosły a sadziłam małe kępki, nawet teraz ładnie wyglądają po przycięciu
No niestety wieje. W nocy wiało tak, ze nam się dom trząsł cały przy porywach wiatru i to nie ten na ogrodzie, a tu gdzie mieszkamy Mam nadzieję, że na ogrodzie nie ma dużych szkód. Drzewa posadzone, ale jeszcze malutkie, a patrząc na Kraków to wcale nam bezpieczeństwa mogą nie dać bo drzewa z korzeniami w Kraku powyrywane.