O jessuniu takie kadry to tylko u Was i tylko Ty tak potrafisz, pokazuj foteczki sarenki
Rów niesamowity, ale wkład pracy był ogromny. Będziesz jeszcze tam coś utykać?
Tak Wacławie to floksy szydlaste Jeszcze myślę posadzić coś powyżej nich , a poniżej host tylko nie wiem jeszcze co. Najpierw myślałam o kolejnych floksach bo by szmatę szybciej okryły, ale zależy mi też na utrzymaniu skarpy w całości korzeniami....więc chyba jednak nie floksy, ale nie wiem jeszcze co....
Dziś Agatko udało mi się zrobić jeszcze lepsze fotki bo maluszek "najnormalniej w świecie" przyszedł do mnie pod siatkę ogrodu becząc głośno za mamą, a mamy nie było bo rolnicy w pola wyszli akurat. Położył się między naszą siatką, a granicą sąsiada i zasnął Mama do niego przyszła dopiero wieczorem jak w polach ucichło, ale utykała coś na przednią nogę i to mocno Fotki obiecuje będą w najbliższych dniach
Tak właśnie myślę o upchnięciu tam dwóch klonów japońskich i coś jeszcze pomiędzy hostami, a floksami tylko na razie koncepcji mi brak
...,,Najpierw myślałam o kolejnych floksach bo by szmatę szybciej okryły, ale zależy mi też na utrzymaniu skarpy w całości korzeniami....więc chyba jednak nie floksy, ale nie wiem jeszcze co.... Sylwia, zajrzyj tu do Joli Joku, ma fajnego bodziszka.