Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

antracyt 12:32, 05 wrz 2020

Bujności
ElzbietaFranka 22:19, 05 wrz 2020

Często robie porównania. Bardzo lubię oglądać zmiany zachodzące. Jeszcze nie dawno wzdychałam kiedy to urośnie wszystko teraz robię przecinki bo już urosło albo przerosło.
Pierwsze drzewa u mnie to tuje i brzozy takie witki posadzilam aby było co kolwiek zielone 2 lata temu przycinalam tym witkom czuby, aby przestały rosnąć.

Często się zastanawiam czy to możliwe, że to my razem z eMem sprowadzilismy i posadziliśmy wszystko. Pewnie mąż takie same odczucia.

Dzieci rosną my się starzejemy

Pozdrawiam
sylwia_slomc... 00:19, 06 wrz 2020

anpi napisał(a)
Porównawcze fotki szokujące! Ale się wszystko rozbujało!
Jutro się postaram zrobić więcej porównań do zdjęć Kasi
sylwia_slomc... 00:19, 06 wrz 2020

antracyt napisał(a)
Bujności

sylwia_slomc... 00:21, 06 wrz 2020

ElzbietaFranka napisał(a)
Często robie porównania. Bardzo lubię oglądać zmiany zachodzące. Jeszcze nie dawno wzdychałam kiedy to urośnie wszystko teraz robię przecinki bo już urosło albo przerosło.
Pierwsze drzewa u mnie to tuje i brzozy takie witki posadzilam aby było co kolwiek zielone 2 lata temu przycinalam tym witkom czuby, aby przestały rosnąć.

Często się zastanawiam czy to możliwe, że to my razem z eMem sprowadzilismy i posadziliśmy wszystko. Pewnie mąż takie same odczucia.

Dzieci rosną my się starzejemy

Pozdrawiam

Tak jest Elu ogrody rosną, dzieci dojrzewają z domu idą, my nie młodniejemy niestety, a przydały by się te siły co jeszcze 6 lat temu miałam
Urszulla 03:06, 06 wrz 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

i stróż tego ogrodu

Koniec, chyba wszystko pokazałam, reszta jeszcze w aparacieCiekawe czy ktoś w ogóle będzie oglądał....no Madzia na pewno

Ja też niestety z opóźnieniem z wiadomych powodów..

Pięknie zakulkowane krzewy w domowym ogrodzie. Porządeczek jak ta lala

Stróż też nieźle się do fotki ustawił
Urszulla 03:13, 06 wrz 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ula uważaj tam na SiebieDoceniam, że złapałaś chwilkę. Zdążyłaś wszystko posadzić?

Właśnie mogę powiedzieć że prawie wszystko posadzone. To co zostało wymaga wykopania korzeni brzóz pracuję nad tym. Po dzisiejszej pracy tak mnie bolą nadgarstki i palce że są jak niesprawne.
Fotki zrobię bo miałam wczoraj rozładowany telefon.
Urszulla 03:35, 06 wrz 2020

Nie mogę się napatrzyć na metamorfozy. Od samwgo początku miałaś pomysł na cały ogród. Tą umiejętność nie każdy posiada.
Wpadnę jutro na nową porcję fotek
Gosialuk 10:12, 06 wrz 2020

Alicja169 napisał(a)
Jeszcze dodadm, że dzielżany to też moje ukochane, nie wiem czy się rozsiewają, ale będę zbierać nasionka

Dzielżany bardzo dobrze rozmnażać na wiosnę. Łatwo dzieli się roślinę na pojedyncze rozetki z korzonkiem i ładnie się potem rozrastają.
Ogrodowy_Kal... 10:16, 06 wrz 2020

Piękny ogród, fantastyczne porównania. Jak ktoś nie ogląda na co dzień to tylko ze zdjęć można zobaczyć jak ogród się zmienił.
O tej porze widać to najlepiej.
Szkarłaty piękne, o dziwo jeszcze ich nie mam ale zapisuję na przyszły rok
Pozdrawiam