Śliczne kloniki u Ciebie się pojawiły! Oby pięknie rosły!
Moje gracki w tym roku wyjątkowo nie kwitną nic a nic. Jeszcze?
Na wiosnę muszę je koniecznie podzielić, odmłodzić.
Sylwuś pewna jesteś że Ci gracki kwitną? Blisko stosunkowo mieszkamy a moje niektóre się zbierają ale ani jeden jeszcze nie kwitnie!
Za to inne kwitną już i są podobne do Twoich, ale to nie gracki (ale nie wiem co, podobne ale niższe).
Piękne klony kupiłaś i jakie duże! Super! pozdrawiam miłego weekendu!
Iwonko nic sąsiad nie sadzi bo go w kraju nie ma, ugór rządzi się sam swoimi prawami, gorzej, ze znowu nasiej mi masę chwastu u nas bo mam go na nieszczęście od zachodniej strony
Rów przy ulewach staje się groźny, ale wcześniej przez 60 lat tak nie było, to zmiana ilości opadów w krótkim czasie. Dawniej też burze były i oberwania chmury i tak się nie działo, teraz nawalny deszcz i pływamy, albo prawie...
Tak tamto miejsce zyska na wyglądzie mimo, że to kojec będzie
Napiszę Może wyboru nie mają wielkiego, ale za to ceny superowe i rośliny zdrowe, dobrze zapakowane, a dostawa praktycznie z dnia na dzień. W piątek zamawiałam w poniedziałek spakowali we wtorek odebrałam
Karola pewna nie jestem, ale kupowałam trawy na targach ogrodniczych w Krakowie i pod taką nazwą.
Ciekawe z tymi trawami, dwa lata temu nagle końcem października zakwitły mi ML, które nigdy wcześniej mi nie kwitły, w tym sezonie też na razie kłosów nie widać, za to rok temu nie zakwitły wcale giganteusy, które w poprzednich sezonach kwitły co roku, teraz też jeszcze kłosów nie mają.....generalnie jak się cofnęłam fotkami to rok do roku nie podobny. Przebarwienia też inaczej się nakładają i w innym czasie