No nie, ledwo nowy wątek założyłaś a już prawie 200 stron. Nawet nie będę starać się być na bierząco ale pozdrawim cieplutko i nieśmiało zapytam czy emisja już była czy dopiero będzie?
Paweł nie mam pojęcia jakie sa te moje bo z sąsiadką sie podzieliłam na połowę. Moje wsadzone w łące miały trudny sezon bo straszna susza była i każdą wodę jaką zanieśliśmy wypijały, ale łąka też, lekko nie miały, jedną zając skrócił praktycznie do zera czekam czy się opuści, a dwie malusieńkie bo też je podkrzesał mocno, więc pewnie w tym sezonie kotków nie doczekam niestety by powiedziec jakie mam, wsadziłam je w zdłuż ogrodzenia na końcu łąki, miały zrobić taki szpaler jak urosną, niestety ten rządek zając wyczaił i poskracał nim się zorientowałam, że zagląda do ogrodu, poskracał też krzewuszkę i derenie mocno, a potem jeszcze śnieguliczkę też, bardzo mi było żal bo już ładne gałązeczki miały
Ale liczę, że wierzba to żywotne drzewo i z podwójną mocą odbije. Będę podlewać gnojóweczką z pokrzyw taki mam plan. A ołowniki i graby co rosły kawałek dalej nie ruszone. Tak sobie wybiórczo przeszedł. Nie wiem jak u sąsiadki bo teraz zimą nie przyjeżdża, ale jak będzie to zapytam jak u Niej
Sylwia, zapytaj proszę przy realizacji programu (o ile w tych emocjach będziesz pamiętać ) czy, kiedy i gdzie w necie będzie można obejrzeć? bo ja z tych co nie mają telewizji, a chętnie bym zobaczyła
Sylwuś fotki oglądam i jestem pod mega wrażeniem... pięknie wyszło, cała Ty, widać co Wam w duszy gra... oj coś czuję, że ten odcinek z Waszym ogrodem, będę oglądać namiętnie kilka razy, tak jak oglądam odcinek z ogrodu Kondzia i Andrzeja buziaczki