Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

la_estrellita 20:40, 24 lut 2019

No nie, ledwo nowy wątek założyłaś a już prawie 200 stron. Nawet nie będę starać się być na bierząco ale pozdrawim cieplutko i nieśmiało zapytam czy emisja już była czy dopiero będzie?
sylwia_slomc... 20:41, 24 lut 2019

pawel_snopek napisał(a)
Wierzby kwitną już u ciebie? bo z tych co się nimi dzieliliśmy to mam tylko te czarne

Paweł nie mam pojęcia jakie sa te moje bo z sąsiadką sie podzieliłam na połowę. Moje wsadzone w łące miały trudny sezon bo straszna susza była i każdą wodę jaką zanieśliśmy wypijały, ale łąka też, lekko nie miały, jedną zając skrócił praktycznie do zera czekam czy się opuści, a dwie malusieńkie bo też je podkrzesał mocno, więc pewnie w tym sezonie kotków nie doczekam niestety by powiedziec jakie mam, wsadziłam je w zdłuż ogrodzenia na końcu łąki, miały zrobić taki szpaler jak urosną, niestety ten rządek zając wyczaił i poskracał nim się zorientowałam, że zagląda do ogrodu, poskracał też krzewuszkę i derenie mocno, a potem jeszcze śnieguliczkę też, bardzo mi było żal bo już ładne gałązeczki miały
Ale liczę, że wierzba to żywotne drzewo i z podwójną mocą odbije. Będę podlewać gnojóweczką z pokrzyw taki mam plan. A ołowniki i graby co rosły kawałek dalej nie ruszone. Tak sobie wybiórczo przeszedł. Nie wiem jak u sąsiadki bo teraz zimą nie przyjeżdża, ale jak będzie to zapytam jak u Niej
sylwia_slomc... 20:42, 24 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)

Czyli coś w tym jest..może mój ma zbyt żyzne i wilgotne podłoże dlatego tak szaleje ze wzrostem ..tylko czemu z kwiatami tak nie szaleje..

Zobaczymy w tym roku czy się popisze
Gdybyś kiedyś dzieliła to się na sadzoneczkę pisze bo z mojego to nie doczekam chyba
sylwia_slomc... 20:44, 24 lut 2019

la_estrellita napisał(a)
No nie, ledwo nowy wątek założyłaś a już prawie 200 stron. Nawet nie będę starać się być na bierząco ale pozdrawim cieplutko i nieśmiało zapytam czy emisja już była czy dopiero będzie?

Agnieszko wstępnie przewidziana na 31 marca w HGTV a tydzień potem w TVN, z tego co mi powiedzieli
Magara 21:05, 24 lut 2019

Sylwia, zapytaj proszę przy realizacji programu (o ile w tych emocjach będziesz pamiętać ) czy, kiedy i gdzie w necie będzie można obejrzeć? bo ja z tych co nie mają telewizji, a chętnie bym zobaczyła
sylwia_slomc... 21:08, 24 lut 2019

Magara napisał(a)
Sylwia, zapytaj proszę przy realizacji programu (o ile w tych emocjach będziesz pamiętać ) czy, kiedy i gdzie w necie będzie można obejrzeć? bo ja z tych co nie mają telewizji, a chętnie bym zobaczyła

z reguły było tak do tej pory, że na drugi dzień po emisji w TVN już było, może się nie zmieni
Od 1 marca nowy sezon Mai zaczynają emitować
Magara 21:13, 24 lut 2019

no to będę szukać w necie
Monia81 21:27, 24 lut 2019

Sylwuś fotki oglądam i jestem pod mega wrażeniem... pięknie wyszło, cała Ty, widać co Wam w duszy gra... oj coś czuję, że ten odcinek z Waszym ogrodem, będę oglądać namiętnie kilka razy, tak jak oglądam odcinek z ogrodu Kondzia i Andrzeja buziaczki
sylwia_slomc... 21:33, 24 lut 2019

Monia81 napisał(a)
Sylwuś fotki oglądam i jestem pod mega wrażeniem... pięknie wyszło, cała Ty, widać co Wam w duszy gra... oj coś czuję, że ten odcinek z Waszym ogrodem, będę oglądać namiętnie kilka razy, tak jak oglądam odcinek z ogrodu Kondzia i Andrzeja buziaczki

Monia Ty nie musisz oglądać w TV zawsze jesteście z A mile widzianymi gośćmi
Monia81 21:39, 24 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Monia Ty nie musisz oglądać w TV zawsze jesteście z A mile widzianymi gośćmi

Wiem Sylwuś ale codziennie u Was nie mogę być-ta odległość, a tak to zawsze będę mogła Was oglądać na ekranie, kiedy mnie najdzie ochota