Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Magleska 05:44, 26 lut 2019

Ślicznie jest i klimat na fotkach tez widać .....
I kącik za domkiem mmmmmm robi się .......
Ps.dobrze ,że narzędzi nie widzę hihi ......kazałaś nie widzieć ale rozumiem ,że muszą narazie być i już
Urszulla 07:01, 26 lut 2019

Fajnie już w domku a wiosna o krok to kiedy ta tv ma przyjechać?
Anitka 07:28, 26 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Dzięki Ula

Dziś miałam odwiedziny w ogrodzie, dziewczyny Jesteście cudowne wiecie, że Love przez duże eL
Domek zmienia się w tempie ekspresowym, drobne zmiany w dekoracjach, a jakie spektakularne Co trzy głowy to nie jedna

Kochana miłość odwzajemniona

Idziesz jak torpeda. Świetnie drabina wyszła. Powiedź mi czy macie ją jakoś przymocowaną do czegoś?

No babcia to mnie nieustanie zadziwia. Naoglądała się kobitka co robisz, nasłuchała i proszę z jakimi efektami. Może kiedyś swój wątek założy

Przytulnie jest zapewniam na zdjęciach w i realu Nie uwierzyłam jak przeczytałam o gwoździach Grzeczna dziewczynka
Gorsecik wpasował tam się idealnie. Jeszcze tylko jabłuszka do koszyczka i szyszki do wiaderek.

Ta druga półka może i by tam pasowała, ale tam ma być łóżko i jak słyszałam co Em twój może wyczyniać to chyba odradzam. Głowę całą w siniakach będzie miał chłopina

Bukieciki super się wpasowały. Szkoda, że nie przywiozłam więcej, ale tyle masz kwiecia u siebie, że w ciągu jednego sezonu mnóstwo nazbierasz.

Jaki masz rozstaw dziurek przy tym uchwycie w stoliku roboczym ?
ryska 10:09, 26 lut 2019

Sylwia ja już mam osobną zakładkę na Ciebie otwartą, bo tak galopujesz, że wiecznie mam problem gdzie skończyłam czytać.
Mocno kibicuję i pozdrawiam
deszczowymaj 10:40, 26 lut 2019

Sylwia Ty szalona kobieto pędzisz jak pirat drogowy

domek nabiera charakteru ..muszę Ci powiedzieć,że masz poczucie stylu ja w życiu bym nie wiedziała jak to wszystko poukładać,ogarnąć..a Tobie to wychodzi bardzo fajnie i wszystko do siebie pasuje (no może poza tymi narzędziamino ale jak mus to mus)
dana1s 10:42, 26 lut 2019

Sylwuś, wiedziałam że wyjdzie, ale że aż tak... to przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Pokazałaś co Ci w duszy gara, a duszę masz piękną !
Cudownie!!
sylwia_slomc... 11:32, 26 lut 2019

Katkak napisał(a)
Ale super, a te bukieciki wiszące to kropka nad i. Ja bym tylko jeszcze jedną półkę z drugiej strony dołożyła żeby było symetycznie

Kasieńka półeczek będzie więcej, ale wiesz najpierw ten jeden kąt muszę opróżnić
sylwia_slomc... 11:34, 26 lut 2019

Magleska napisał(a)
Ślicznie jest i klimat na fotkach tez widać .....
I kącik za domkiem mmmmmm robi się .......
Ps.dobrze ,że narzędzi nie widzę hihi ......kazałaś nie widzieć ale rozumiem ,że muszą narazie być i już

Kącik może mi się dzisiaj uda podrasować jeszcze, musze najpierw półkę wysmarować preparatem na kornika bo sie okazało, ze tylną ściankę w niej żre, a ma wisieć na ścianie domku więc nie zaryzykuję póki nie otruję dziada
sylwia_slomc... 11:35, 26 lut 2019

Urszulla napisał(a)
Fajnie już w domku a wiosna o krok to kiedy ta tv ma przyjechać?

Fajnie Za Tydzień Ula mają być ponownie, nie wiele czasu zostało już
malgorzata_s... 11:43, 26 lut 2019

Nieustająco mnie zadziwia Wasza energia. Szaleństwo przedwiosenne w pełni.
Buziaki dla pracusiów