Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

MirellaB 17:34, 26 lut 2019

Sylwia co to za domek? Nie jestem na bieżąco
sylwia_slomc... 19:26, 26 lut 2019

Gosialuk napisał(a)
Podziwiam za tempo. Mi by się to nigdy nie udało. Tylko zdrowie swoje szanuj przy tym wszystkim, bo ono najważniejsze. Zaglądam cały czas, ale skrobię tylko czasem. Czekam na spotkanie w realu. Za nagrania trzymam kciuki.

Gosiu też się cieszę
Już tylko niecały miesiącI pamiętaj, że w tym sezonie obiecałaś z Katką przyjechać
sylwia_slomc... 19:27, 26 lut 2019

AgataM napisał(a)
Sylwuś, ale u Ciebie sielsko - anielsko. Bardzo klimatycznie
U Was wszystko na pstryknięcie. Nie było i jest w dodatku z pełnym wyposażeniem Co Ty jeszcze masz w zanadrzu....?

Coś tam dzisiaj pokombinowałam, głównie do kącika ogrodnika
Emuś wykładzinę dzisiaj przywiózł i brakujące maty, więc jutro wieczorem też będzie co robić
sylwia_slomc... 19:31, 26 lut 2019

Agania napisał(a)

Cudownie z tymi bukietami

Fajny klimacik wnosządziś wieszałam na zewnątrz z paproci i owoców róż robione.
Przy okazji dowiedziałam się, że paprocie sieją zarodnikami z tych liści co tak sterczą ładnie całą zimę A jak ciachałam budlejowe nasienniki to mi się pełno nasion sypało, nie wiedziałam, że one takie malutkie i tak bardzo lotne są....
sylwia_slomc... 19:32, 26 lut 2019

MirellaB napisał(a)
Sylwia co to za domek? Nie jestem na bieżąco

Miał być na narzędzia, ale w trakcie zmienił przeznaczenie
kasiek 19:54, 26 lut 2019

Drabina super! Najfajniejsze jest to że masz bardzo charakterystycznie - większość ogrodów ma tylko akcenty wiejskie a u Ciebie ten styl wręcz promieniuje Czyli jesteś w 100% naturalna I to jest ta pożądana zaleta!
Magleska 19:55, 26 lut 2019

Pokombinowałaś w kąciku pokaż plissss .....
Te suche bukiety cudowne..... ach zachwycam się stałe ......
Macie tempo niesamowite ,ale już faktycznie niewiele czasu do nagrań .....po nagraniach ,jak odpoczniesz wpraszam się ....mogę ? .....daj mi znać na priv ,kiedy będę mogła Was odwiedzić .......nie mogę 16-17 marca ,a resztę się dostosuję do Waszego czasu no i może zależy jaka pogoda będzie ....... .........może tez roślinek ukopię do tej pory
sylwia_slomc... 20:02, 26 lut 2019

kasiek napisał(a)
Drabina super! Najfajniejsze jest to że masz bardzo charakterystycznie - większość ogrodów ma tylko akcenty wiejskie a u Ciebie ten styl wręcz promieniuje Czyli jesteś w 100% naturalna I to jest ta pożądana zaleta!

Cieszę się, że taki jest odbiór
sylwia_slomc... 20:04, 26 lut 2019

Magleska napisał(a)
Pokombinowałaś w kąciku pokaż plissss .....
Te suche bukiety cudowne..... ach zachwycam się stałe ......
Macie tempo niesamowite ,ale już faktycznie niewiele czasu do nagrań .....po nagraniach ,jak odpoczniesz wpraszam się ....mogę ? .....daj mi znać na priv ,kiedy będę mogła Was odwiedzić .......nie mogę 16-17 marca ,a resztę się dostosuję do Waszego czasu no i może zależy jaka pogoda będzie ....... .........może tez roślinek ukopię do tej pory

Madzia po nagraniach na pewno się dogadamy co do terminu17 marca też nie mogę bo do Jasionki jedziemy pamiętasz?
Magleska 20:08, 26 lut 2019

17 to niedziela ,więc spoko - to sobotę mam zajętą dentystyczne i mam nadzieję ,że będę żyć