Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

sylwia_slomc... 11:44, 26 lut 2019

Anitka napisał(a)

Kochana miłość odwzajemniona

Idziesz jak torpeda. Świetnie drabina wyszła. Powiedź mi czy macie ją jakoś przymocowaną do czegoś?

No babcia to mnie nieustanie zadziwia. Naoglądała się kobitka co robisz, nasłuchała i proszę z jakimi efektami. Może kiedyś swój wątek założy

Przytulnie jest zapewniam na zdjęciach w i realu Nie uwierzyłam jak przeczytałam o gwoździach Grzeczna dziewczynka
Gorsecik wpasował tam się idealnie. Jeszcze tylko jabłuszka do koszyczka i szyszki do wiaderek.

Ta druga półka może i by tam pasowała, ale tam ma być łóżko i jak słyszałam co Em twój może wyczyniać to chyba odradzam. Głowę całą w siniakach będzie miał chłopina

Bukieciki super się wpasowały. Szkoda, że nie przywiozłam więcej, ale tyle masz kwiecia u siebie, że w ciągu jednego sezonu mnóstwo nazbierasz.

Jaki masz rozstaw dziurek przy tym uchwycie w stoliku roboczym ?

Drabina przy tylnych nogach dostała uziemienie w postaci palików wbitych w grunt i jest do nich przykręcona, ale powiem Ci, że w tych kamykach w miarę stabilnie stoi i bez tego, to na wypadek wiatrów, od przodu blisko stolik stoi to poleciałaby i oparła się o niego jakby co, a kawałek dalej grab, od zachodu mata wiatry wyhamowuje, od południa i północy zasłonięta, myślę, że będzie ok
Gwoździe wbijałam po każdym stuknięciu młotkiem wygladając na zewnątrz czy nie na wylot
Nie wiem jaki rozstaw, muszę zmierzyć jak nie zapomnę
Planuje szufladę w stoliku i szufladki w szafce na czerwono machnąć i chyba to wiadro brązowe też, bo wiadereczka w środku wylądowały i nie miałoby do czego pasować. Jak myślisz: Biały stołek ze skrytka dostałby czerwone wieko, wczoraj w nim kornika tępiłam nie wiem czy skutecznie jeśli nie to do domku nie dam tylkko do kącika ogrodnika
sylwia_slomc... 11:45, 26 lut 2019

ryska napisał(a)
Sylwia ja już mam osobną zakładkę na Ciebie otwartą, bo tak galopujesz, że wiecznie mam problem gdzie skończyłam czytać.
Mocno kibicuję i pozdrawiam

Renia za moment wyhamuję z kreatywnością bo trzeba się za ogród brać jeszcze tylko tydzień
Pszczelarnia 11:45, 26 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

narzędzi nie widzicie oczywiście, one jeszcze tylko tydzień powiszą w tym miejscuO i tu widac drugi dywanik

Oczywiście, ze nie widzimy. Zobaczymy dopiero w Mai.

Ale szybko podziałaliście!
sylwia_slomc... 11:49, 26 lut 2019

deszczowymaj napisał(a)
Sylwia Ty szalona kobieto pędzisz jak pirat drogowy

domek nabiera charakteru ..muszę Ci powiedzieć,że masz poczucie stylu ja w życiu bym nie wiedziała jak to wszystko poukładać,ogarnąć..a Tobie to wychodzi bardzo fajnie i wszystko do siebie pasuje (no może poza tymi narzędziamino ale jak mus to mus)

Asiu staram sie jak mogę by wszystko zagrało ze sobą, konsultacje dziewczyn miałam, ale nawet jakichś dużych roszad nie było, a podpowiedzi cenne
Narzędzia zastąpią półeczki za jakiś czas
sylwia_slomc... 11:49, 26 lut 2019

dana1s napisał(a)
Sylwuś, wiedziałam że wyjdzie, ale że aż tak... to przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Pokazałaś co Ci w duszy gara, a duszę masz piękną !
Cudownie!!

Danusiu łezka mi aż pociekła dziękuję bardzo
sylwia_slomc... 11:50, 26 lut 2019

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Nieustająco mnie zadziwia Wasza energia. Szaleństwo przedwiosenne w pełni.
Buziaki dla pracusiów

Gosia już na oparach, bo to tempo za szybkie nawet dla nas, ale zaraz zwolnimy
sylwia_slomc... 11:51, 26 lut 2019

Pszczelarnia napisał(a)

Oczywiście, ze nie widzimy. Zobaczymy dopiero w Mai.

Ale szybko podziałaliście!

No w Mai zobaczycie Znasz to, wiesz jak jest
Gosialuk 12:35, 26 lut 2019

Podziwiam za tempo. Mi by się to nigdy nie udało. Tylko zdrowie swoje szanuj przy tym wszystkim, bo ono najważniejsze. Zaglądam cały czas, ale skrobię tylko czasem. Czekam na spotkanie w realu. Za nagrania trzymam kciuki.
AgataM 12:43, 26 lut 2019

Sylwuś, ale u Ciebie sielsko - anielsko. Bardzo klimatycznie
U Was wszystko na pstryknięcie. Nie było i jest w dodatku z pełnym wyposażeniem Co Ty jeszcze masz w zanadrzu....?
Agania 15:13, 26 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Cudownie z tymi bukietami