Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

malgorzata_s... 19:06, 03 sty 2021

Sylwuś wspaniałe oszronione widoki Wolę takie niż śnieżne) Spełnienia wszystkich planów i wiele siły i zdrowia życzymy No i normalności, obyśmy mogli znowu bez przeszkód się spotykać
Agania 19:27, 03 sty 2021

Piękny szronem przybrany Nowy rok u nas wiosennie
Magara 23:26, 03 sty 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

Cudny oszroniony ogród, choć bez szronu - też niczego sobie
Ale to zdjęcie Sylwia jest po prostu niewiarygodnie piękne, zaczarowało mnie na amen Może dlatego, że w tej ogrodowo statycznej porze roku, aż tyle się na nim dzieje i szron, i busz, pierwszy plan, drugi, tło, połączone kolory jesieni i zimy, szczegóły i ogólne spojrzenie - dla mnie magia Na konkurs z nim
Roocika 09:13, 04 sty 2021

Przepięknie Sylwia
sylwia_slomc... 11:57, 04 sty 2021

Monia81 napisał(a)

Oj, wcale się nie dziwię, że cieszy, bo taki brzeziniak to marzenie na mnie czeka kilka brzózek u taty do odebrania wiosną, tych zwykłych no mam nadzieję, że się uda, bo chcę dosadzić na tyłach działki między sosny, dęby i świerki, ma być w przyszłości lasek

Taki lasek Monia to dobry pomysł to raj i siedlisko dla wielu zwierząt mniejszych i większych
sylwia_slomc... 11:58, 04 sty 2021

eda napisał(a)
Urokliwy szronik Najlepszegooo w nowym 2021 !!!
Buziaki
Dziś słonko i nawet ciepło na plusie, bez wiatru, ale w nocy mrozik byłEdytka Tobie też Najlepszego
sylwia_slomc... 12:01, 04 sty 2021

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sylwuś wspaniałe oszronione widoki Wolę takie niż śnieżne) Spełnienia wszystkich planów i wiele siły i zdrowia życzymy No i normalności, obyśmy mogli znowu bez przeszkód się spotykać

Ja najbardziej nie lubię jak jest roztop i taka chlapa z czarnej brei, ale jak tak oszronione lub posypane na biało to lubię coraz bardziej bo czaruje Jak miałam lotnisko to nie lubiłam wcale zimy O Tak Gosiaczku obyśmy mogli wreszcie do ludzi wracać bezpiecznie. Wszystkiego dobrego w tym nowym sezonie dla Was
sylwia_slomc... 12:02, 04 sty 2021

Agania napisał(a)
Piękny szronem przybrany Nowy rok u nas wiosennie

Agatka to przed Nowym Rokiem, dziś słonko
sylwia_slomc... 12:05, 04 sty 2021

Magara napisał(a)

Cudny oszroniony ogród, choć bez szronu - też niczego sobie
Ale to zdjęcie Sylwia jest po prostu niewiarygodnie piękne, zaczarowało mnie na amen Może dlatego, że w tej ogrodowo statycznej porze roku, aż tyle się na nim dzieje i szron, i busz, pierwszy plan, drugi, tło, połączone kolory jesieni i zimy, szczegóły i ogólne spojrzenie - dla mnie magia Na konkurs z nim

Dzięki Ja na nim widzę, że trzmieliny znowu do cięcia wiosną bo się poprzewracały słupki już, chyba je kulkować, albo stożkować muszę.... stożki nie bardzo mi w ogrodzie u nas pasują więc pewnie kulki jakieś
sylwia_slomc... 12:05, 04 sty 2021

Roocika napisał(a)
Przepięknie Sylwia

Dzięki