Agatka dla drobnej egzotyki i dla rasowych miniaturowych kurek plus dwie kaczusie i może przepiórki japońskie
Stopniowo lokatorów sprowadzę Właśnie przez te obawy z wysyłką ryzykuję jutro, ale wiesz, że ja ostrożna bardzo, jadę wyposażona w środki ochrony na maxaTrzymam kciuki za rybcie by spełniły oczekiwania
Mam nadzieję, że im będzie dobrze u nasJeszcze nie wszystko dopięte, dziś tylko największe szczeliny między deskami w tylnej ścianie zamaskowane, fotki nie mam bo nie było czasu, w tygodniu trzeba skończyć, a potem jeszcze malowanie....kolory chyba te same co na chatce będą
Ładnie z tą siatką wyszło, nie zaciemnia wiele. Składzik na medal, wszystko dopieszczone
Dziś chyba pierwsze zakupy? Siostra w niedzielę kurki w Proszowicach kupowała.
Sylwia rewelacja, to się nadaje do tv.
Oboje podziwiamy. Ucałuj Wojtka, mega pracowity i jak schludnie wszystko wykończone. Fajnie, że synek pomaga, lubi chyba, moje dzieci nie. Tylko odpoczynek w ogrodzie lubią.
Ewo dzisiaj się wprowadzili mamy frajdę jak nie wiem co , zdjęcia będą jak ogarnę jakoś internet bo od wczoraj brak. A z telefonu to nie to.
Co do roślin to mam tylko gałązki sosny, Tui i trawę ice dance dane. W wolierach pierwsze dwie rośliny bywają, a trawa to raczej dla ptaków nie trująca. W naturze ptaki same wybierają co jedzą i się nie trują to ufam w ich instynkt. Dla ptaków wiele roślin nie jest trująca, a dla ludzi jest. Ptaki to jakby nie patrzyć dinozaury są